Home » Smart hjem » Gør det smarte hjem klar til vinteren
Gør det smarte hjem klar til vinteren

Gør det smarte hjem klar til vinteren

Share

Den kolde, mørke tid er på vej, men der findes masser af smarte enheder, som kan hjælpe med at gøre hjemmet vinterklart

Den smarte varme

Med velvalgte smart home-teknologier kan du nyde et behageligt efterår og en lunere vinter uden at se varmeregningen stige.

Ligesom vi skifter garderobe, når sæsonen bliver køligere, skal visse aspekter af dit hjem skræddersyes for at kunne passe til de koldere måneder. Det er nu tid til at få kortlagt din intelligente opvarmning og sikre, at de gadgets, du bruger hjemme, er energieffektive. Ingen ønsker ubehagelige overraskelser fra gas- og elregningen.

Intelligente termostater er det indlysende udgangspunkt. Når de bruges korrekt, holder de hjemmet varmt på den smarteste måde. De fleste bruger ”geofencing”-teknologi, så de kan afgøre, hvornår du er hjemme eller nærmer dig huset. Termostaten tænder opvarmningen, så dit hjem er varmt, når du ankommer. Yderligere findes smarte radiatorventiler, som giver dig mulighed for med en app kun at opvarme værelser, du bruger.

Danfoss Living Connect kan bruges til at indstille og fjernstyre radiatorer, varmepumper og gulvvarme-systemer. Derefter har du alt, hvad du behøver for at kontrollere dit hjems opvarmning helt ned til den enkelte radiator. Ifølge Danfoss ligger besparelsen på 16-46 procent alt efter, hvilken løsning du har nu.

Med gardiner og persienner kan du også komme langt. De forhindrer nemlig, at varmen siver ud ved at tilføje et ekstra isolerende lag på dine vinduer.

Invester i intelligente persienner og gardiner såsom Luxaflex. Du kan programmere dem til at lukke, når det bliver mørkt, hvilket holder rummet varmt, når temperaturen udenfor begynder at falde. En anden løsning, specielt hvis du har et koldt område i hjemmet, som fra tid til anden skal være varmt (for eksempel et kontor), så hiv en ventilator ind. Det kan være Dyson Pure Hot + Cool Link.

Se også:  LG Styler [TEST]: Smart skab frisker tøjet op

Da vi kommer til at bruge mere tid indendørs, vil hjemmets appa-rater også bruge mere strøm, så få Belkins Wi-Fi-aktiverede smart plug til at overvåge, hvor meget strøm, der bruges.

DET NØDVENDIGE

  1. Danfoss Living Connect En samlet pakke med Link-styreenhed og tre termostater. Systemet udvides med en app, så du kan styre hjemmets varme på distancen.
  2. Danfoss Link Connect Termostat Termostaten styrer den enkelte radiator. Den indstilles med Danfoss-styreenheden eller en app.
  3. Dyson Pure Hot+Cool Med bevægelsessensorer opvarmer blæseren kolde områder og renser luften for allergener og forurenende stoffer. Den kan styres med en app.
  4. Belkin WeMo Insight Switch Sæt din slow-cocker i kontakten og lad den lave maden, mens du er væk. Via app kan du tjekke, hvor meget cockeren bruger i strøm.
  5. Luxaflex PowerView De intelligente gardiner styres med en fjernbetjening eller indstilles via en app.
En sikker følelse

Efterår og vinter holder indbrudstyve skjult, så du må anskaffe dig smarte øjne til at holde øje med hjemmet.

Uanset størrelsen på dit hjem, og om du bor alene eller sammen med andre, vil det gavne at opjustere sikkerheden. Et indendørs sikkerhedskamera er et godt valg, men du kan tage skridtet videre med en alt-i-en-enhed. Nest Cam IQ er et sikkerhedskamera, som fås i en indendørs og en udendørs version. Det har nattesyn, registrerer bevægelser, zoomer ind og kan genkende ansigter fra tidligere besøg. Udgaven til udendørs brug understøtter Google Assistent.

Se også:  Samsung SmartThings [TEST]: Samsung vil være hjernen i dit smarte hjem

Du kan yderligere forstærke sikkerheden ved at tilføje Philio Tech Door/Window Sensor. Sensoren registrerer åbne og lukkede vinduer, samt lys og udsving i temperatur.

En video-dørklokke giver også ekstra ro i sindet, så du ikke skal åbne døren for uventede besøgende. Klokken gør det også muligt at tale med pakkebud, før de går igen med din pakke.

Ring Video Doorbell 2 er et glimrende bud på denne løsning. Du får notifikation (via app), når nogen er ved døren. Du kan derefter se og tale med din besøgende, uden at forlade sengen eller sofaen. Apropos gæster, så kan du sætte intelligent lås på døren med Friday Smart Lock. Kommer der håndværkere eller rengøringshjælp, mens du er ude, kan du lukke vedkommende ind via din smartphone.

DET NØDVENDIGE

  1. Nest Cam iq Med nattesyn og sensorer holder Nest døgnet rundt øje med hjemmet. Du får besked direkte på din smartphone, hvis tyve er på spil.
  2. Philio Tech Door/Window Sensor Få omgående besked om uønsket aktivitet nær udvalgte døre og vinduer, eller hvis du ved et uheld har ladet et stå åbent.
  3. Ring Video Doorbell 2 Lad den smarte dørklokke afsøge, hvem der er udenfor, og derefter kan du tale med gæsten på dørtrinnet via dørklokkens tovejs-audio-system.
  4. Friday Smart Lock Med en app kan du afgøre, hvem der skal have adgang til dit hjem, når du er ude, og på distancen låse døren op for vedkommende.

TAGS
intelligent hjem
smart home
vinter

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S