Lenovo Yoga 910-13IKB [TEST]: Godt kram til næsten alle formål

Lenovo Yoga 910-13IKB [TEST]: Godt kram til næsten alle formål

Share

Kombinationen af høj kvalitet og lækre detaljer gør denne Lenovo til testens vinder

Vi indrømmer blankt, at vi er ret vilde med Lenovos Yoga-produkter, der fås både som tablets, små bærbare computere og i den mere kostbare ende udstyret som denne konvertible Yoga 910. For designet er på én gang lækkert og praktisk.

Formfaktoren er i orden, og byggekvaliteten ligeledes. Se bare hængslet til skærmen, der er lavet, så metaldelene sidder fræset sammen, som var det en bog. Det er en solid konstruktion, som holder til, at du vrider skærmen 180 grader rundt mange år frem. Skærmen på 13,9” kan altså fungere ligesom en tablet, og at den er vendbar er ganske praktisk, hvis man vil se en film i arbejdssammenhæng eller derhjemme. Du kan stille computeren som ”telt” og bruge skærmen som et mini-tv til alt fra Netflix til TV-avisen på DR1.

Se også:  Lenovo laptops med kunstig intelligens
Virkelig god til film

Skærmen har en fin dybde og glød, hvilket gør den til en fornøjelse at se film på. Den har også en god evne til at gøre sort helt sort – og som på et tv betyder det, at alle farver står endnu mere klart frem. Den trykfølsomme skærm reagerer i øvrigt lynhurtigt på input, når du trykker direkte på den, og designet, som går næsten ud til kant, understreger kun det flotte design.

Du vil også sætte pris på tastaturet, der er som de bedste, vi tidligere har prøvet hos Lenovo. At der netop på dette punkt er gjort noget særligt, glæder vi os over, og vi nyder at skrive på dette tastatur i fuld størrelse. Det er indrettet, så du aldrig er i tvivl om, at du har ramt rigtigt. Tasterne tager imod input, også når du rammer dem lidt yderligt.

Se også:  Ny Yoga Book: Lenovo smider e-ink i tastaturet

Når du presser Yoga 910-13IKB, larmer den en smule – blæserstøjen er ikke voldsom, men absolut hørbar. Det er en pris, man må betale for at få en så forholdsvis tynd og let bærbar, der samtidig drives af en af markedets kvikkere processorer.

Del denne