Home » Sikkerhed » Gode råd om valg af VPN
Gode råd om valg af VPN

Gode råd om valg af VPN

Share

Nogen har måske før hørt om VPN. Men det er de færreste, som egentlig ved, hvad det går ud på. Uden brug af VPN kan ens færden på internettet være usikker.

På en almindelig internetforbindelse uden VPN bruges IP-adressen. Dette er et nummer, som er unikt på forskellige platforme. Ens computer har en særlig IP-adresse, og telefonen har en anden.

Bedste VPN-tjenester i 2021 kan man læse mere om på tjekbredbånd.dk. På deres hjemmeside kan man få en grundig og lang guide omhandlende de bedste VPN-tjenester på markedet. VPN er en forkortelse for ”Virtual Private Network”. Oversat til dansk er det altså et privat virtuelt netværk. Gennem dette kan man få privat forbindelse til andre dele af verden.

VPN forklaret

Hver gang man besøger en hjemmeside uden VPN og i stedet bruger IP-adressen, bliver ens IP-adresse gemt på den besøgte hjemmeside. Det kan være med til at gøre en til et nemt mål for hackere. Kriminelle kan altså samle private oplysninger gennem IP-adressen. Samtidig kan man gennem dette blive tvunget til at gøre ting på computeren.

Man kan også blive lokket til at installere et bestemt program på computeren. Dette gør, at de kriminelle kan følge med i alt, man foretager sig på sin computer. Følsomme og private oplysninger kan altså nemt havne i de forkertes hænder. Derfor bør man være ekstra påpasselig med ens færden på internettet. VPN kan være et sikkert valg.

VPN: fordele og ulemper

Der findes som nævnt forskellige VPN-typer. Ved dem alle gælder der særlige fordele og ulemper. Ved den første på listen, kaldet VYPR VPN er der en række fordele, så som at det bliver billigere over tid. Den understøtter blandt andet både Windows, Mac og TV. Nogle ulemper er, at man maksimalt kan være fem enheder på samtidig. Den er desuden dyr.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S