Home » Stationær computer » God teknologi til arbejdspladsen
God teknologi til arbejdspladsen

God teknologi til arbejdspladsen

Share

Det rette hardware eller software kan have stor betydning for effektiviteten og arbejdsglæden på arbejdspladsen. Her er seks bud på hardware og software til virksomheden – eller bare hjemmearbejdspladsen

Epson EB-W16 understøtter 3D-visualisering til brug på højere uddannelser samt i applikationer af design- og ingeniørtype. Denne nemt anvendelige, bærbare enhed giver tydelig 3D-projicering i hd og udnytter samtidig fordelene ved 3LCD-teknologi. Billedkvaliteten sikres med Epsons 3LCD-teknologi, som gengiver et naturtro, bredt farvespektrum for at skabe livagtige billeder.

[pt id=’2026283′ size=’large’ link=’file’]

 

Epson EB-W16 er oplagt til f.eks. grafisk design, idet den leverer et lige højt output for hvidt og farvet lys på 3.000 lumen for at opnå klare 3D-billeder under en række forskellige forhold med omgivende lys, mens et kontrastforhold på 5.000:1 giver skarpe detaljer og billedkvalitet.

Epson EB-W16 understøtter alle hdmi-kompatible 3D-signalformater og viser indhold i side-om-side-, top-og-bund- og billedpakningsformat, så brugerne får mulighed for at projicere det størst mulige udvalg af 3D-indhold. Epson EB-W16 leveres fra januar 2013 til en vejledende pris på 6.599 kroner inkl. moms.
Epson aktive 3D-shutterbriller til radiofrekvens fås til en vejledende pris på 239 kroner inkl. moms.

Læs mere på: www.epson.dk/dk/da/viewcon/corporatesite/products/mainunits/overview/11837

En ny generation af led-skærme i 22- til 27-tommer fra Fujitsu fokuserer særligt på god skrivebordsergonomi. De nye skærme har bedre lyssammensætning, er meget klare og kan nemt indstilles, og så bruger skærmene op til 60 procent mindre strøm end tidligere. Skærmene kan justeres i højde, fuldt pivot samt tilt.

[pt id=’2026284′ size=’large’ link=’file’]

 

Fujitsus skærmserie består af tre modeller – P Line til professionelle, en slank X Line og en allround B Line. P Line P27T-7 led-skærmen er blandt industriens første 27-tommer Quad High-Definition (QHD)-skærme, der understøtter de strenge strømsparekrav i ENERGY STAR 6.0-standarderne.

Fujitsu X Line X23T-1-skærmen understøtter MHL (Mobile High-Definition Link)-teknologi. Hvis du har en smartphone eller tablet (der understøtter MHL), kan du bruge din telefon som en mini-pc, hvis du skalerer skærmen til fuld skærm via MHL og bruger Bluetooth-tastatur og -mus. Når du for eksempel arbejder med Office-dokumenter, er det praktisk med en stor skærm, og den oplader også telefonens batteri via MHL-kablet.

Se også:  Huawei er klar med prisvenlig konkurrent til iPad Pro

Vejledende udsalgspris er 2.210 kroner ekskl. moms.

Læs mere om de nye generationer af skærme på: www.fujitsu.com

HP udvider nu sin portefølje med tablets specielt til virksomheder og præsenterer næste generations konverterbare tablet: HP EliteBook Revolve. En bærbar computer med touchskærm, som kan drejes, så brugeren kan dele sit arbejde med andre, ligesom den kan klappes sammen til en mobil tablet.

[pt id=’2024855′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”HP EliteBook Revolve.”‘]

HP EliteBook Revolve.

HP EliteBook Revolve er designet til virksomheder, den offentlige sektor og til kunder, som både har behov for en ultratynd bærbar computer og for en tablet med touchskærm. Med et enkelt greb ændres den til en konverterbar computer, som kan tilpasses flere forskellige behov. HP EliteBook Revolve er udstyret med tredjegenerations Intel Core-processorer og er optimeret til Windows 8. Den kombinerer datakraft og grafik fra en kraftig, bærbar computer med fleksibiliteten ved hurtigt at kunne omdannes til en tablet med hd-skærm og pegefunktion.

HP EliteBook Revolve, der forhandles fra starten af april måned, er endnu ikke endelig prissat i Danmark.

Læs mere om HP Elitebook Revolve:
www8.hp.com/us/en/ad/new-products/laptops/elitebook-revolve.html.

Milestone XProtect-software til videoovervågning er effektiv og nem at bruge og har mange funktioner.

[pt id=’2026285′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Milestone XProtect Express.”‘]

Milestone XProtect Express.

Milestone XProtect Express-software er Milestones produkt til små virksomheder, som har kontor på blot én lokation, og ønsker en nem og billig løsning. XProtect Express understøtter op til 48 kameraer og fem brugere på en gang og har indbygget detektion af bevægelse.

En anden mulighed er identitetsmaskering, der gør det muligt at definere personlige masker for enkelte kameraer, dermed skjules områder i kameraets synsfelt, som ikke skal overvåges. XProtect-software er designet med åben arkitektur, så den er kompatibel med mange forskellige mærker af ip-kameraer, encodere og digitale videooptagere.

Se også:  Vind en lækker bærbar projektor

XProtect-softwaren kan købes i forskellige udgaver alt efter brugerens behov, og der kan downloades prøveudgaver af visse versioner.

Læs mere om Milestone Xpretect-software her: www.milestonesys.com/xprotectexpress

PDF Converter Enterprise 8 gør det nemt at fremstille pdf-dokumenter, samarbejde online og konvertere eksisterende pdf-dokumenter til Word-, Excel-, PowerPoint- og WordPerfect-dokumenter.

[pt id=’2026286′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”PDF Converter Enterprise 8.”‘]

PDF Converter Enterprise 8.

Programmet inkluderer også netværksinstallationsmuligheder og opsætninger til mange populære DMS/ECM-systemer. Yderligere findes der ekstra funktioner, der er særligt anvendelige til juridiske og statslige formål vedrørende PDF/A og sikkerhedskrav til dokumenter. Programmet gør det muligt at redigere direkte i pdf-dokumentet, ændre på billeder eller skifte dem ud og ændre på fonte.

Desuden kan man tilføre pdf-dokumenter sikkerhed i form af kodeord og digital signatur. Softwaren gør det nemt at gemme pdf-dokumenter direkte i skyen med Nuance Cloud Drive, Dropbox eller Evernote. Som en ekstra feature kan man nu også diktere noter til sit pdf-dokument via funktionen Dragon Notes.
Pris: Starter på ca. 970 kroner og falder i pris ved flere antal brugere.

Se mere om Nuance på: www.nuance.com/for-business/by-product/pdf/pdf-converter-enterprise/index.htm

Tablets, der er specifikt produceret til erhvervslivet, vinder mere og mere indpas. Derfor udvider Panasonic nu sortimentet af robuste erhvervstablets med den første helrobuste Windows 8 Pro-tablet.

En hårdfør tablet, der kan holde til fald fra 120 cms højde, er ekstrem modstandsdygtig overfor støv og vand, og som kan tåle særdeles ekstreme temperaturer. Kort sagt, en tablet der kan bruges overalt af medarbejdere på farten.

Den tynde 10,1” letvægtsenhed vejer kun 1,1 kg og understøtter fuldt brug af Windows 8 Pro. Skærmen er designet til at fungere i alle slags lysforhold, selv i skarpt direkte sollys.

Toughpad-serien er udviklet til at opfylde de samme skyhøje holdbarhedsstandarder som Panasonics bærbare Toughbook-computere. Udover Windows 8 Pro-tablet’en, tilføjes der nu også en 7” Android tablet til Toughpad-serien.

Priser ekskl. moms fra: Windows 8 Pro-tablet (FZ-G1) 18.277 kroner, Android tablet (JT-B1) 6.299 kroner.

Se mere om de nye Toughpads her.


TAGS
Hybridcomputer
Projektor
skærm
software
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S