Home » Kamera » God pris for den kvalitet
God pris for den kvalitet

God pris for den kvalitet

Share

Her får du meget for pengene, og kameraet er nemt at betjene

Ser du på udstyr og specifikationer, ligner Olympus meget Panasonic og Samsung, men ”nøjes” dog med 12,5x optisk zoom. Denne starter imidlertid allerede ved 24 mm, så du har en god vidvinkel, hvor du kan få alt med.
Olympus har ikke helt samme kvalitetsfølelse i knapperne som især Canon og Panasonic har. Det hele virker lidt mere som plastik – kameraet føles lettere, selvom det reelt vejer omkring det samme.

Olympus er let at bruge og at få i gang, og GPS-delen fungerer også godt og enkelt. Du lægger egentligt ikke mærke til den – et symbol viser, om du har forbindelse til satellitterne. Du kan også slå funktionen fra, da GPS bruger meget strøm, som du måske har opdaget på din smartphone. Når du kommer hjem, kan du se, hvor du har været og dokumentere, at turen rent faktisk gik til Sydamerika og ikke bare til sommerhuset på Stevns.

[pt id=’2024178′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”DATATID MENER:Prisbilligt kamera der kan det vigtigste godt. Testens bedste køb.”‘]

DATATID MENER:Prisbilligt kamera, der kan det vigtigste godt. Testens bedste køb.

Det fine ved Olympus er, at det reagerer meget hurtigt og har den – subjektivt målt – hurtigste autofokus. Da denne også er meget præcis, får du hurtigt gode billeder på ram-kortet.

Når du kommer hjem, vil du glædes over billeder, der har masser af substans i farverne. Ikke med samme lethed og naturlighed som hos Canon, men billeder man generelt bliver ret glad for. Detaljeringen er nemlig god, og der er ikke meget støj i dem (ses som kornethed). Olympus er med sine kvaliteter lidt af en prisbasker og derfor testens bedste køb.

Plus: Høj billedkvalitet til god pris.
Minus:Mangler lidt kvalitetsfølelse.


Olympus SH-25MR
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Olympus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S