Home » Energi » Goal Zero Sherpa 100 AC [TEST]: Den ultimative powerbank
Goal Zero Sherpa 100 AC [TEST]: Den ultimative powerbank

Goal Zero Sherpa 100 AC [TEST]: Den ultimative powerbank

Share

Goal Zeros powerbank har ikke bare en massiv kapacitet, den har også alle de tilslutninger, du kan drømme om samt evnen til både at udsende og modtage strøm med imponerende hastighed

Næst efter vand og mad (for AOD-læseren måske endda før!) er strøm vel nok det, vi har sværest ved at undvære i den moderne digitale verden. Det kan være kritisk, hvis mobilen, din bærbare eller andre enheder løber tør for strøm, når du er på farten.

Det er der ikke den store risiko for, at de gør, hvis du har Sherpa med. Goal Zeros powerbank har ikke bare en massiv kapacitet – 25600 mAh er det maksimale, du må have med på et fly og nok til at oplade din iPhone ti gange eller fylde din laptop op adskillige gange – den har også alle de tilslutninger, du kan drømme om samt evnen til både at udsende og modtage strøm med imponerende hastighed.

Se også:  Powerbanks [STORTEST]: 12 powerbanks i kæmpetest
Hurtig opladning

To USB C-porte med 60 W gør det muligt at oplade nyere mobiler samt bærbare og andre gadgets med turbo charging ved fuld hastighed. De to USB A-porte med 12 W kan anvendes til almindelige USB-enheder som sportsure, kameraer m.m. Der følger kabler med til begge typer porte. Skulle du have en smartphone med trådløs opladning, kan du lægge den på toppen af powerbanken, så oplades den via den indbyggede Qi charger. Den giver dog kun max 5 W, og derfor ikke nok kraft til at oplade en mobil som eksempelvis Mate 20 Pro ved fuld hastighed. Et OLED-display viser informationer om portene, status for strømkapacitet og lignende.

Ingen strømforsyning

For at fylde Sherpa op med strøm, kan du tilslutte en solcelleoplader fra Goal Zero. Der er dedikeret indgang til dette. Her på vores mørke del af kloden vil det dog sandsynligvis tage månedsvis at få fuld strøm på powerbanken den vej. Heldigvis er der også mulighed for at koble Sherpa i en stikkontakt via en af de to USB C-porte.

Se også:  Betydeligt billigere Tesla på vej

Der følger dog ikke strømforsyning med. Enhver USB-oplader vil imidlertid kunne bruges, men det er nok ikke alle, der har en, som kan levere 60 W. Og uden sådan en kan opladningen være en langsommelig proces. Med en standard mobiloplader vil den tage over ti timer. Vi havde dog en 60 W til rådighed, og så var opladningen klaret på cirka 3,5 time.

At der ikke bare følger en strømforsyning med, er dog en streg i regningen. Du kan tilkøbe en hos Goal Zero, men til så dyrt et produkt burde den altså følge med. Det ryger der desværre en halv stjerne på, ellers havde der været en klokkeklar topkarakter til Sherpa, som med længder er den mest gennemførte powerbank, vi har testet.


Goal Zero Sherpa 100 AC
4.5

Summary

Pris: 2299 kroner

TAGS
batteri
Goal Zero
powerbank

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S