Home » Gratis software » Gnaveren konverterer
Gnaveren konverterer

Gnaveren konverterer

Share

Der er ikke tale om et religiøst anliggende, blot et fint lille videokonverteringsprogram

Videoformater findes der jo et hav af, og det er derfor ikke altid, man kan afspille et videoklip med sit afspilningsprogram på computeren eller via sin mp3-afspiller, smartphone eller lignende.

Overskueligt konverteringsprogram

Her kommer det gratis program med det noget spøjse navn Hamster Free Video Converter 1.0.0.42 ind i billedet. Det skal hentes på et slovakisk site, men der kan slås over på dansk tekst, og selve programmet kan ligeledes sættes til at anvende dansk brugerinterface blandt mange.

Hamster Free Video Converter fremstår meget pædagogisk under installationsprocessen med spørgsmål til, hvad man ønsker. Når installationen er overstået, står det klart, at der er tale om et meget enkel brugerinterface, der tilmed er meget farveglad af natur.

Hold lige øje med …

Når installationsprocessen er slut, kan det ske, at der dukker en besked frem fra browseren om, at programmet har foreslået at skifte søgemaskine til Yahoo. Det kan man blot benægte, så alt skulle gerne være som før, og man kan gå i gang med at konvertere med programmet, der kan anvendes sammen med Windows 98/2000/XP/2003/Vista/2008 samt Windows 7.

Tre enkle trin

Programmet arbejder i tre trin. Det første er, at man trækker den eller de videofiler, man ønsker at konvertere, over i fillisten, som det hedder. Alternativt kan man trykke på en knap for at tilføje filerne.

Når videofilerne, der skal konverteres, er udvalgt og klar til videre forarbejdning, bliver næste faneblad og tilhørende proces aktiv. Det er redigeringsfasen, hvor man vælger, hvilket format der skal konverteres til. Her kan man vælge et format direkte med tilhørende kvalitetsindstillinger. Alternativt kan man konvertere til en bestemt mobiltype, eksempelvis iPhone 4.

Hamster Free Video Converter håndterer over 40 formater, herunder formaterne 3GP, mp4, mp3, mpeg, avi, FLV, WMV, XviD, DivX, MKV, M2TS. Når alle indstillinger er foretaget, går man til tredje faneblad, hvor selve konverteringen foretages.


<a href="http://www.altomdata.dk/tags/Hamster Free Video Converter" title="Mere indhold om Hamster Free Video Converter">Hamster Free Video Converter</a> 1.0.0.42
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Letanvendelig videokonverteringsprogram

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
fanebladsstyret
Hamster Free Video Converter
videokonvertering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S