Home » Software » Gmail får nyt design – og nu rulles det ud til alle brugere
Gmail får nyt design – og nu rulles det ud til alle brugere

Gmail får nyt design – og nu rulles det ud til alle brugere

Share

Klodens 1,5 milliarder brugere af Gmail-brugere får sig en overraskelse i disse uger. For mail-tjenesten – og dertil hørende applikationer – får nyt design. Google ændrer også funktioner. Du kan slippe for ændringerne, men ikke for evigt

G-mail-brugere verden over har måske i den seneste tid undrer sig over, hvad der foregår i deres indbakke. Den ser ikke helt ud, som den plejer. Google udruller for tiden et nyt design og en større integration mellem flere af sine apps og funktioner.

Udrulningen, der sker som standard, har stået på siden februar, men rammer nu for alvor den brede gruppe af brugere. Denne udrulningsbølge begyndte 28. juni. I alt 1,5 milliarder brugere anvender den populære mail-tjeneste.

Se også:  Borgmester frygter kaos i Helsingør kommune: Stadig forbud mod Google i skolerne
Større integration med Meet og Chat

Ændringerne indeholder elementer og et designsprog, som er kendt fra Android 12. Først og fremmest vil udtrykket og opbygning ændre sig i Gmail der, hvor der sker en integration med andre tjenester i Google-miljøet såsom Google Meet, Google Space og Google Chat.

Adgangen til disse vil dukke op i venstre side af mail-klientens skærmbillede, hvorfra brugerne også vil kunne klikke på oversigter over aktive samtaler i en slags billede-i-billede. Du ryger altså ikke ud i et nyt skærmbillede.

Integrationen betyder, at du også får et beskedsystem for ny aktivitet i tjenester som Chat og Meet.

Ændringerne kommer også på tablets

Udrulningen har hidtil foregået til brugere med ”klassiske” computere, men forventes i løbet af 2022 at nå brugere med tablets.

Se også:  Nu kommer Googles mobiler til Danmark: Her er Pixel 7-serien

Det nye design med udvidet app-integration kan ses som et ekstra lag i Android 12, der med opdateringen Android 12L får flere bruger-muligheder på tablets.

Fortrydelse med begrænsning

Indtil videre kan brugere selv vælge at installere ændringerne, hvis de ikke allerede har fået dem, ved at klikke på tandhjulsikonet for at åbne indstillingerne.

Samme sted kan du også vælge at vende tilbage til det gamle design, hvis det nye ikke lige er dig. Google har dog antydet, at muligheden for at fravælge ændringerne ikke varer evigt. Men selskabet har ikke ønsket at oplyse, hvornår muligheden ophører.


TAGS
Gmail
Google
mail

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S