Glødepæren dør – Philips genopliver den

Glødepæren dør – Philips genopliver den

Share

De dekorative glødepærer har netop fået det endelige dødsstød af EU. Men der er godt nyt til de mange danskere, som har hjemmet fuld af netop disse pærer. Philips lancerer nemlig  LED-pærer, som er gode for miljøet og elregningen, og som har samme originale udtryk som de nu forbudte pærer.

Selvom glødepærerne blev forbudt i 2012, har de fortsat været til salg overalt. Det er slut nu, hvor EU har lukket hullet i lovgivningen, og det betyder, at de moderne dekorationspærer med den tydelige glødetråd forsvinder.

Men der er ingen grund til at fortvivle. Philips har lanceret en portefølje af pærer med samme form som de forgangne glødepærer, der både pynter i hjemmet, når de er slukkede, og som giver et varmt og behageligt lys.

Se også:  Philips 55PUT6401 [TEST]: Kæmpe-tv til fin pris

“Når danskerne har taget glødepærerne til sig i stor stil, skyldes det først og fremmest, at de er dekorative og moderne. Men de er desværre ikke miljøvenlige. Vi har derfor arbejdet på at udvikle et udvalg af LED-pærer, der er klare og har en tydelig tråd, så de får samme udtryk som glødepærerne. Forskellen er bare, at vores pærer har et minimalt strømforbrug”, siger Jan Larsen, produktchef i norden hos Philips Lighting

Og timingen kunne ikke være bedre, da det snart bliver umuligt at få fat i de gamle dekorative glødepærer. Philips LED-pærer i retrodesign kommer i handlen til sommer og fås med forskellige sokler, design og styrker. Prisen starter fra 55 kroner afhængig af type.

Se også:  Snart kan du styre IKEAs intelligente belysning med stemmen

Leg med lyset og at sæt stemningen

Del denne