Home » Promotion » Giv lyd fra dig med en walkietalkie
Giv lyd fra dig med en walkietalkie

Giv lyd fra dig med en walkietalkie

Share

 Annonce 

Det kan være hårdt at råbe hele tiden. Særligt på en arbejdsplads. En walkietalkie gør det lettere for dig at kommunikere med dine kolleger, så du slipper for at bruge stemmen hele tiden. Hvis du arbejder på stilladser, er det en god ide altid at have en walkietalkie på sig, så du kan give vigtige informationer videre uden at anstrenge dig.

Er du træt af at råbe dine kolleger op hele tiden? Måske hører de alligevel ikke, hvad du siger, og dit stemmebånd er allerede slidt. Så kan walkietalkies være løsningen på dine problemer. Med walkietalkies fra Harald Nyborg kan du så let som ingenting kommunikere med dine kolleger eller venner uden at overanstrenge stemmebåndet. Det er let og hurtig kommunikation.

Spar penge på telefonregning

En walkietalkie har flere fordele. Udover at du så let som ingenting kan videregive vigtig information til dine kolleger i nærheden, så sparer du også tid og ikke mindst penge på din telefonregning. Du slipper for at taste nummeret ind hver gang, måske hører din kollega ikke engang, du ringer. En walkietalkie gør det hele nemmere.

Hvis du arbejder på stilladser derhjemme, kan det være rart at have en walkietalkie i hånden, så du let kan komme i kontakt med manden eller konen. Hvis du er i gang med at rense tagrenden, men ikke orker at hente kosten, så kan du lige slå walkietalkien til og høre om ikke, du kan få din partner til at hente den. Det gør da livet lidt lettere.

Let som en leg

Hos Harald Nyborg har de heldigvis flere slags walkietalkies. De fås i mange slags, lige fra babyalarmer til et par, som børnene kan lege med. Med et sæt walkietalkies kan dine børn rende rundt og gemme sig i haven, mens de snakker sammen. Kun fantasien sætter grænser for, hvad de kan finde på. Hvis du er heldig, kan det være, du får lov at være med.

Et besøg hos Harald Nyborg er også lidt som en leg. Der er lidt af det hele, uanset hvad du end står og mangler. Om det er til arbejdet eller fritidsaktiviteter, så er der alt lige fra fiskestænger til trappestiger og værktøj i alle slags. Hvis du skal fikse noget derhjemme eller i sommerhuset, kan du finde det hos Harald Nyborg. Og så kan du jo købe et sæt walkietalkies med, nu du er der.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S