Home » Underholdning » Giv en melodi
Giv en melodi

Giv en melodi

Share

Hvorfor ikke forkæle en ven eller et familiemedlem med lidt god musik? Vi har fundet seks stærke album inden for stor set alle genrer. Sammen med et godt anlæg, skal de nok gøre glæde under træet

Tredje udspil fra den århusianske sanger og sangskriver er blevet mere elektronisk i sit lydbillede. Rasmus Walter lægger denne gang mere vægt på det kærlige og glædelige møde fremfor afskeden. Et skifte, som i høj grad ses på musikvideoen til singlen ”Verden i Stå”, hvor den ellers melankolske Walter er hoppet i et kyllinge-kostume.

[pt id=’2033220′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: CD
Udgiver:
Playground Music

For første gang udforsker den italienske mezzo-sopran Cecilia Bartoli det gamle zarriges overflødighedshorn af barokmusik. Under blandt andre zarinaerne: Anna, Elizabeth og Katarina den Store flokkedes Italiens og Tysklands største komponi-ster ved det russiske hof. Deres værker fremføres blandt andet på russisk.

[pt id=’2033221′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: CD
Udgiver: Universal

Den blonde kvinde fra Pennsylvania lagde ud med country, men er siden blevet kendt for sine storsælgende popplader. Taylor Swift har et særligt håndelag for fængende tekster og toner, og med 1989 får fans endnu et dansevenligt album. Denne gang med personligt tvist: Taylor Swift er nemlig selv en årgang 1989.

[pt id=’2033222′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: CD
Udgiver: Universal

Se også:  Dali Katch One [TEST]: Flot design og god lyd

Rockveteranen har samlet 18 store klassikere samt to nye numre. Udvalget spænder fra Malurt-dagene til nutiden. Tre af numrene er også genindspillet i nye arrangementer, hvilket føjer nye facetter til den alsidige sanger, der fik kæmpecomeback med sit forrige album: ”Sommeren kom ny tilbage”, som solgte over 9000 stk.

[pt id=’2033223′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: CD
Udgiver: Universal

Som datter af sangerinden Elisabeth er Rosa Marie Gjerluff Nyholm født med musik i blodet, men det er dog som vært på Lille Nørd og i Rosa fra Rouladegade, at Rosa er blevet kendt. Nu kombinerer Rosa begge dele i det sjove og finurlige album ”Ryst dit sovedyr”. 10 sjove sange for hele familien, men mest for børn.

[pt id=’2033224′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: CD
Udgiver: SME

Rockens grand mama genfortolker her i dæmpet version 12 sange fra den efterhånden imponerende karriere. Ikke alle numrene er i storkategori med ”Det Er Ikke Det Du Siger”, men det har omvendt givet Sanne Salomonsen mulighed for at vise et bredere udsnit af sig selv som sangerinde.

[pt id=’2033225′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: CD
Udgiver: SME

Se også:  Den danske musik er tilbage på YouTube

Til det lille rum

Det kompakte anlæg er som selvskrevet til køkkenet, kontoret eller soveværelset. Du kan tilslutte din smartphone, tablet eller din computer via Bluetooth – eller afspille cd-skiver. Understøtter din enhed NFC, kan du koble den sammen med anlægget med en enkel berøring.

[pt id=’2033226′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Kompakt
musikanlæg
Understøtter: CD, CD-R, CD-RW
Forbindelse: Bluetooth, USB, NFC

Både cd og mobil

Opbevarer du musikbiblioteket på for eksempel en smartphone, er det nemt at dele din musik med Philips kompakte anlæg. Musikken kan sendes trådløst via Bluetooth eller i kablet form fra en mp3-afspiller via USB-indgangen. Anlægget har indbygget radio og et drev til cd’er og dvd-skiver.

[pt id=’2033227′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Kompakt musikanlæg
Understøtter: MP3/WMA-CD, CD, CD-RW, DivX.
Forbindelse: Bluetooth, USB


TAGS
anlæg
musik

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S