Fokuser på et splitsekund

Fokuser på et splitsekund

Share

Canon EOS 80D sætter ny standard for autofokus. Med Nano USM teknologi får du hurtig, glidende og bomstille fokusering.

Kameraet er forsynet med en ny 24.2 megapixel sensor, der levere billeder store nok til at du kan croppe motivet, uden at det går udover kvaliteten.

Samtidig er de 45 nye cross-type fokuspunkter og det avancerede fokuseringssystem sammen med en hastighed på op til 7 billeder i sekundet i stand til at fryse actionbilleder lige præcis i det splitsekund, hvor tingene sker.

Med henblik på at give fotografen fuld kontrol over motivkompositionen kan denne frit vælge hvert enkelt fokuspunkt individuelt for knivskarp detaljefokusering eller arrangere dem i grupper for wide-area tracking, hvor kameraet følger et motiv i bevægelse. Selv ved høje blændetal som f/8 – f.eks. ved brug af knapt så lysstærke objektiver – vil der som minimum være 27 fokuspunkter til rådighed, hvilket sikrer fuld fotografisk fleksibilitet selv under de mest krævender fotografiske opgaver.

EOS 80D er designet til at kunne performe under alle tænkelige lysforhold og kan arbejde kalibreret i området fra ISO 100 til 16.000. Det kan udvides op til ISO 25,600, og autofokussystemet virker helt præcist selv i månelys, hvilket giver op til 3 blænder ekstra at arbejde med (3EV). Dette skyldes blandt andet, at RGB+IR sensoren med en opløsning på 7560 pixel er i stand til at måle såvel det synlige som det usynlige infrarøde lys. Funktionen Flicker Detection sikrer ensartet eksponering, når der arbejdes i kunstlys, og den nye indstillingsmulighed White Priority er med til at reducere de varme farvenuancer, der ofte er kendetegnet ved netop kunstlys. Det sikrer en mere neutral farvebalance.

Et kamera skabt til dine behov
EOS 80D er udviklet med henblik på at kunne opfylde alle fotografens behov. Selve designet gør det muligt at tilpasse den fotografiske oplevelse ned til mindste detalje, og med ergonomisk korrekt placerede knapper er der lynhurtig adgang til de mest benyttede funktioner. Søgeren har 100 procent motivdækning, og i denne vises desuden alle aktuelle kameraindstillinger. Desuden er det hurtigt at skifte til visning på den 3.0” store Vari-angle Clear View LCD II Touch skærm, som også benyttes ved optagelse af video samt i Live View indstilling.

Videooptagelser i høj kvalitet
Hvad enten fotografen har brug for at filme materiale til en videoblog eller har brug for at producere filmlignende materiale, giver EOS 80D fuld fleksibilitet med optagelser i fuld HD-kvalitet med præcis og glidende autofokusering. Det opnås både takket være Canons unikke Dual Pixel CMOS AF teknologi og den nye Nano USM teknologi. Såvel hastighed og følsomhed i autofokuseringen kan nemt justeres, hvorved fotografen opnår fuld kontrol over denne og justere den præcist til den fotografiske situation.

Del denne