Home » Internet » Giv dine præsentationer liv på nettet
Giv dine præsentationer liv på nettet

Giv dine præsentationer liv på nettet

Share

PowerPoint er langt fra den eneste mulighed for at lave gode præsentationer. Nye onlineværktøjer klarer jobbet glimrende og kan fremvise både dine gamle PowerPoints og bruges til at lave nye, flotte præsentationer, der altid ligger online for dit publikum og i visse tilfælde næsten kan gøre det ud for et komplet website.

Den nyeste trend inden for præsentationer dikteres af onlinetjenester som Prezi og Ahead. De to nytænkende tjenester gør op med tanken om, at et slide automatisk følges af det næste selvstændige slide.

I stedet ser de en præsentation som et grænseløst lærred, som du kan navigere rundt i – enten i en planlagt rækkefølge med frem og tilbage-knapper, eller ved at du frit panorerer rundt i præsentationen med musen og zoomer ind og ud mellem det store overblik og små, vigtige detaljer.

Det giver præsentationer et frisk flow, som både kan skabe overblik og imponere, når du flyver naturligt rundt mellem dine slagkraftige pointer.

Hvor Prezi er et oplagt sted at oprette og gemme nye og anderledes præsentationer, der også kan integreres på relevante hjemmesider, kan Ahead faktisk også danne et godt fundament for en decideret kampagne- eller præsentationshjemmeside, som eksempelvis Dansk Arkitektur Center og arkitekterne fra 3XN har gjort for at præsentere udstillingen ”Mind Your Behaviour” på nettet.

Se også:  Glem Wi-Fi, ny lysteknologi giver dig superhastighed på nettet

Begge tjenester kan anvendes gratis, men begynder at koste penge, hvis dine præsentationer fylder over et vist antal MB, eller du eller dit firma vil have egen hjemmeside-URL og logo integreret.

[pt id=’2015134′ size=’large’ link=’file’]

 

Ryk dine PowerPoints online

En tredje smart tjeneste er Sliderocket, der er en smuk hybrid mellem PowerPoint og diverse populære onlinetjenester. Du kan importere eksisterende PowerPoint-præsentationer og dernæst integrere billeder fra Flickr, filmklip fra YouTube og dynamisk indhold fra Twitter eller et Google onlineregneark – eller starte helt fra scratch med et af de fine standardlayouts, der er at vælge imellem.

Sliderocket har også en gratis konto, men hvis du vil samarbejde med kolleger om at lave en præsentation for at undgå at have forskellige forældede versioner liggende rundt omkring i mailbokse og på intranettet – og efterfølgende kunne analysere, hvor mange kunder der har set præsentationen, og hvilke slides der er mest populære, skal du opgradere til Sliderocket Pro mod betaling.

Se også:  Ny internetudbyder i Danmark: Hurtigt internet til 219 kr. om måneden

Gode alternativer er tjenester som Empressr, 280Slides, Zoho Show og Google Docs, der har mange af de samme funktioner som Sliderocket. Og hvis det kun drejer sig om at lægge dine PowerPoint-præsentationer på nettet til fri afbenyttelse uden for megen onlineredigering, er der gratis plads at finde hos Slideshare mod lidt reklamevisning.

En sidste interessant tjeneste er Slidesix, hvor du kan tilføje uddybende noter til dine slides og en stemme fra eksempelvis en forelæsning eller et møde. Eller du kan optage en oplæserstemme live som supplement til præsentationen. Samtidig kan den inddeles i logiske kapitler, som brugerne kan klikke rundt i for at hoppe direkte til de interessante dele af forelæsningen.

[pt id=’2015129′ size=’large’ link=’file’]

 

» www.prezi.com
» www.ahead.com
» www.dac.dk/myb/mybweb.html
» www.sliderocket.com
» www.empressr.com
» www.280slides.com
» www.show.zoho.com
» www.docs.google.com
» www.slidesix.com

[pt id=’2015128′ size=’large’ link=’file’]

 


TAGS
Guide
Internet
Online
powerpoint
Tips og trick

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S