Home » Gratis software » Giv din skærm et helbredstjek
Giv din skærm et helbredstjek

Giv din skærm et helbredstjek

Share

Er der døde pixels i din nye skærm, som giver et ringere billede, så finder du hurtigt ud af det med Dead Pixel Locator, som afslører døde pixels

Det er ikke altid noget, man opdager, når man arbejder normalt ved skærmen, men ikke desto mindre en ting, der kan forringe billedet en del. Døde pixels viser ikke den farve, de skal, og er derfor noget, man helst vil undgå. Har du eksempelvis lige købt en ny skærm, og det viser sig, at den har mange døde pixels, kunne det være en ide at læse garantien igennem og se, om du kan få den byttet til en skærm, der er mere sund og rask.

Se også:  4 af de fedeste gratis programmer

Med programmet Dead Pixel Locator kan du undersøge din lcd-skærm for døde pixels. Programmet giver dig ganske simpelt mulighed for at vælge forskellige farvenuancer, som fylder hele skærmen, når du klikker på dem. Viser der sig ujævnheder i gengivelsen, kan det være tegn på døde pixels. Det kan eksempelvis være en sort prik på en hvid baggrund (men tjek lige, at det ikke bare er støv) eller en farvet prik på en sort baggrund, hvilket er tegn på en pixel, der er låst fast i samme tilstand.

Programmet er yderst simpelt. Det kræver ikke engang nogen installation. Du klikker bare på filen, så dukker der et vindue op, hvor du kan vælge, hvilken farve der skal vises på skærmen. Med piletasterne kan du så bladre frem og tilbage i farverne for at tjekke, om der skulle vise sig ujævnheder. Du har også mulighed for at indstille to farvenuancer efter eget valg.

Se også:  Her er 4 af de fedeste gratis programmer lige nu

Mere er der sådan set ikke i det, og mere skal der heller ikke bruges til dette formål. Så hvis du lige står og mangler et program til at tjekke din skærm for døde pixels, er Dead Pixel Locator et udmærket valg.


Dead Pixel Locator
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
3.5

Alt om DATA siger

Vil du tjekke skærmen for døde pixels, er Dead Pixel Locator et udmærket værktøj.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AOD Download
Dead Pixel Locator

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S