Gigantisk tablet fra Lenovo

Gigantisk tablet fra Lenovo

Share

Lenovo Horizon er en overdimensioneret Windows 8-tablet på 27 tommer

Lenovo beskriver selv Horizon som sin første multi-bruger, multi-mode, berøringsfølsomme enhed til hjemmet. Den nye Table PC udnytter potentialet i Windows 8 og gør multi-player spil levende via den store skærm og touchskærm til 10 fingre ad gangen.

Horizon er designet til at ligge fladt på en hvilken som helst overflade og til at flere kan bruge touchskærmen samtidigt til for eksempel at spille spil.

En Intel Core i7-processor giver kræfter til den store tablet, mens grafikken leveres af Nvidia GeForce gpu og lyden er baseret på Dolby Home Theatre v4-teknologi. Horizon Table PC er koblet på Lenovo App Shop, a dedikeret app-butik med over 5,000 multi-bruger underholdnings-apps.

Lenovo IdeaCentre Horizon Table PC.

Lenovo Horizon Table PC er på markedet tidligt på sommeren. Den amerikanske pris bliver i omegnen af 1.699 dollars, hvilket betyder, at vi i hvert fald ikke slipper under 10.000 kroner herhjemme.

Se også:  Test: Hårdfør og med gode funktioner

Den store tablet blev vist frem på den igangværende CES-messe og her viste Lenovo også en prototype på en 39” tablet i bredformat, der indtil videre går under navnet Gamma. Hvordan den kommer på markedet vides endnu ikke.

Del denne