Home » Skærm » Gigantisk buet 4K-skærm fra Philips
Gigantisk buet 4K-skærm fra Philips

Gigantisk buet 4K-skærm fra Philips

Share

Philips BDM4037UW måler ikke mindre end 40 tommer, hvilket gør den til den største buede 4k-skærm på markedet 

Er det en skærm eller i virkeligheden et tv uden antenne-tilslutning? I virkeligheden er det vel sagen uvedkommende for hvis du har brug for en stor 4K-skærm – hvad enten du vil bruge den i stuen til streame Netflix og lignende eller på kontoret til at arbejde med excel-ark i storformat – så må den nye Philips BDM4037UW være noget for dig.

Størrelsen er 40-tommer og med MultiView funktion er det muligt at få op til fire inputs på skærmen på samme tid – alle i fuld HD. Billederne kan arrangeres på to forskellige måder: 1) Picture-by-Picture funktionen, som er nyttig i kontrolrum eller til fx notesbøger, hvis man ønsker at bruge flere skærme på samme tid, men vil gøre samarbejdet mere produktivt. Denne tilstand opdeler skærmen i flere sektioner; 2) Picture-in-Picture funktionen, som kan bruges til for eksempel at se et nyhedsfeed i et lille vindue, mens der arbejders på resten af skærmen.

Se også:  HiFi af hele hjertet: Philips går tilbage til rødderne med nye hørebøffer

For at forhindre flimmer og dermed træthed i øjnene, hvilket eksempelvis kan forekomme ved brug af skærme med LED-baggrundslys, er denne skærm udstyret med flimmer-fri Philips teknologi. Skærmen benytter Wide Color teknologi, for at kunne levere et bredere spektrum af farver og give brugeren true-to-life billeder.

Multi-domain-teknologien giver stærk kontrast, og på grund af en ny og forbedret pixelstyrings-teknologi, har skærmen en ekstra bred betragtningsvinkel på 178/178 grader.

Philips BDM4037UW understøtter en bredere farveskala – 85% på NTSC farveskalaen til sammenligning med de gængse 72% – og med Ultra Wide Color øges spektret af farver, hvilket er med til at skabe mere virkelighedsnære billeder. I modsætning til forbedringer, der blot modificerer softwareindstillingerne, er Ultra Wide Color en forstærkning af hardwaren.

Se også:  Skærme [TEST]: Ekstremt breeed skærm

Artem Khomenko, MMD’s produktchef for Philipsskærme i Europa, siger “Vi er meget engagerede i, at give brugerne en avanceret skærm erfaring. Ved at kombinere 4K og Ultra Wide Color i en buet skærm, skabes der enestående klarhed og massere af plads til multitasking. Denne mulighed understøttes af Philips MultiView funktionen”.

MultiView giver brugerne mulighed for at have op til fire inputs på skærmen på samme tid – alle i fuld HD. 
Tilsammen kan denne skærm vække dine billeder og din grafik til live, uanset om du kræver høj professionel detaljeringsgrad i billeder til CAD-løsninger, bruger grafikprogrammer til 3D eller arbejder i store regneark.

Denne nye Philips BDM4037UW skærm, har en vejledende salgspris på 5.569 kroner, og er tilgængelig i butikkerne nu.


TAGS
4K
buet skærm
Philips

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S