Home » Projektor » Acer H6517ABD [TEST]: Gigantisk billede fra en lille projektor
Acer H6517ABD [TEST]: Gigantisk billede fra en lille projektor

Acer H6517ABD [TEST]: Gigantisk billede fra en lille projektor

Share

Acer H6517ABD kan skabe en 100” biograf i din stue, men fylder ikke mere, end at den kan gemmes væk under sofaen. Den mangler dog lige det sidste for at være den ideelle mini-projektor 

Flad-tv’erne bliver større, men selv de største er stadig langt fra det storformat, du får i en projektor. Vil du have den ægte biografoplevelse, er projektoren derfor stadig det eneste, der rigtig duer. Acer H6517ABD er en kompakt og prisvenlig løsning, der gør det overskueligt at få de store billeder ind i stuen.

Lille men ikke så fleksibel

Med sine beskedne dimensioner og en vægt på 2,5 kilo er den nem at flytte rundt på og egner sig således fint til enten et mindre værelse eller som en transportabel løsning, der kan tages med, hvis du vil se film i sommerhuset eller andre steder.

Du skal dog lige være sikker på, at rummet og den væg, du vil projektere på, passer til projektoren, for Acer H6517ABD er ikke den mest fleksible, hvad det angår.

Den kan give et brugbart billede fra helt op til næsten ti meter, men mulighederne for at tilpasse billedets størrelse er begrænsede, så du kan ende med at måtte placere projektoren midt i rummet, for at få den til at passe til den ledige vægplads – eller alternativt hænge den i loftet, som den sådan set også er beregnet til.

Flot billede

Jo længere væk projektoren kommer, og jo større billedet dermed bliver, jo længere er du også nødt til selv at sidde væk for at få en ordentlig oplevelse.

En projektor som denne – og i øvrigt langt de fleste andre projektorer – giver nemlig ”kun” full HD-opløsning. Det ses, når du går tæt på billedet, skudt op i 100”. Så bliver pixelkornene tydelige.
Sidder du i passende afstand, er det dog intet problem. Acer H6517ABD leverer generelt et ganske klart og rent billede med en lysstyrke, der er tilstrækkelig, også i rum, der ikke er fuldstændig mørklagt.

Farvegengivelsen er god, og kontrasten acceptabel, omend langt fra de bedre projektorer på markedet (som til gengæld også kan koste det tidobbelte).

Du kan selv indstille billedet i detaljer, men der er også en række fornuftige presets tilgængelige, så du hurtigt kan skifte imellem eksempelvis et dejligt varmt og mættet billede til film og et mere neutralt, når du ser nyheder.

Ingen lydudgang

En projektor behøver ikke at være mere besværlig end et smart-tv at bruge. Stik en Chromecast eller et Apple TV i projektorens HDMI-port, og du har pludselig en fornem lille hjemmebio med diverse streamingtjenester, filmleje og spil serveret.

Så simpelt burde det være, men en ærgerlig mangel komplicerer desværre tingene. Projektoren har ikke en lydudgang. Du har derfor ikke mulighed for at få lyden ud i eksterne højttalere, når du bruger Chromecast, Apple TV, Xbox.

Det kan fikses med en adapter, men det koster lidt, og gør tingene mere besværlige, end de burde være. En almindelig lydudgang – minijack, phono eller måske bare Bluetooth – burde være standard i projektorer, men er det desværre langt fra. Selv når det gælder langt dyrere modeller.

Acer H6517ABD
  • Features
  • Billedkvalitet
  • Støjniveau
  • Strømforbrug
  • Brugervenlighed
3.5

Sammenfatning

Dejlig kompakt og let at flytte rundt på. Billedet er glimrende for en projektor i dette prisleje, og der er god mulighed for at indstille den. Den manglende lydudgang betyder desværre, at den ikke er velegnet til alle brugsscenarier.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
100'' biograf
Acer H6517ABD
Billedkvalitet
DLP
Projekter

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S