Home » Skærm » Gigantisk 4K-skærm fra Philips
Gigantisk 4K-skærm fra Philips

Gigantisk 4K-skærm fra Philips

Share

Philips BDM4350UC leverer enormt skærmareal og rigeligt med pixels. Der er mulighed for at se indhold fra fire forskellige kilder på samme tid

Den nye skærm er med 43” den hidtil største i Philips serie af 4K-skærme. Den store skærm giver mere plads at arbejde på end nogensinde før, og MultiView 4K-støtte gør det muligt at streame input fra fire forskellige kilder på samme tid, uden at det går ud over følelsen af plads på skrivebordet, som en skærm af denne størrelse giver.

Firdobbelt klarhed og ekstra produktivitet

Den nye BDM4350UC Philips-skærm bruger højtydende paneler til at levere et UltraClear, 4K UHD-billede på 3840 x 2160 pixels. På grund af den avancerede panelteknologi er detaljer og farver præcise fra alle betragtningsvinkler, selv stort set fra siden. Hvis man ønsker et endnu bredere perspektiv, gør designet af den ultra-smalle kant det muligt at sætte to 43”-skærme op side om side, hvilket skaber en meget bred panorama, hvor man ikke bliver distraheret af fysiske kanter.

MultiView-teknologi til 4K

Se også:  Samsung S80A [TEST]: Skærmen passer på dine øjne

Med 43” 4K UHD-skærmplads til rådighed er der masser af plads til at arbejde i flere vinduer og programmer side-by-side. MultiView-funktionen giver brugerne mulighed for at streame input fra op til fire systemer og vise fire Full HD-vinduer på skærmen på én gang. Skærmen er derfor ideel, hvis oplysninger fra flere kilder skal ses og behandles samtidig. Picture-by-Picture (PBP) funktionen giver en godt overblik over data i kontrolcentre som for eksempel overvågning af trafik og vejr, flyveledelse og anlægssikkerhed. Det er muligt at overvåge streaming fra fire kameraer fra forskellige kilder på én og samme skærm. På kontoret vil man for eksempel kunne se indhold fra fire notesbøger, hvilket betyder større lethed og produktivitet under møder, fordi man kan diskutere input fra flere kilder. Andre foretrækker måske at kombinere arbejde med fornøjelse – med Picture-in-Picture-funktion (PiP), som understøtter to enheder, kan brugerne holde styr på for eksempel en live fodboldkamp fra en tv-modtagerboks, mens de arbejder på pc’en.

Se også:  Stortest af tv'er til under 10.000 kroner: Her får du enormt meget for pengene

Ekstra mange muligheder for tilslutning

Den nye 43” 4K Ultra HD-skærm har HDMI, DisplayPort og MHL til streaming fra mobile enheder. Der er desuden USB 3.0, så er hurtig nok til at vise 4K Ultra HD-opløsning ved 60Hz.

Den nye Philips 43” BDM4350UC-skærm vil være tilgængelig i butikkerne i begyndelsen af maj 2016 til en vejledende pris på 5.990 kroner.


TAGS
4K
Philips
UHD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S