Home » Grafikkort » Gigabyte GV-N6800C-4GD
Gigabyte GV-N6800C-4GD

Gigabyte GV-N6800C-4GD

Share

Dette grafikkort adsiller sig fra resten af testens deltagere ved at have 4GB gddr5-ram, uden det koster mere af den grund …

Hukommelsen kører ved samme hastighed som hos de andre deltagere, men der er som sagt den dobbelte mængde. Det er bemærkelsesværdigt, fordi det ikke afspejler sig i prisen. Der er tilmed også her tale om et præoverclocket grafikkort.

Rent ydelsesmæssigt kliner GV-N680OC-4GD sig ind midt imellem det standard-clockede PNY-grafikkort og de andre to grafikkort her i testen. Det er en tilstrækkelig stor forandring til, at Gigabyte har udstyret dette grafikkort med et 6-pins pci-e- og et 8-pins pci-e-strømstik.

En ting, man skal holde øje med, også ved dette grafikkort, er længden. Det er nemlig testens andenlængste med hele 295 mm, ikke meget kortere end det voldsomt lange kort fra Asus.

Til gengæld er kortet ikke ret dybt, i hvert fald ikke målt hen over kortet fra bund til toppen af de tre blæsere. Her er der kun 45 mm, hvor et par af de andre deltagere tager meget mere plads på midten af bundkortet. De tre blæsere afgiver også mindre støj, end hvad Point of View-kortet gør. Til gengæld må det vurderes, at dette kort ikke nok er specielt velegnet til at over-clockes yderligere.

Overordnet skal det siges, at ydelsen også lægger sig nogenlunde midt imellem grakkortet fra PNY og de to kraftigere over-clockede grafikkort. I realiteten ser ydelsen ud til at være en anelse tættere på de to stærkeste grafikkort her i testen, men det varierer lidt.

Skal man vurdere, om de 4GB gddr5-ram gør en forskel i forhold til grafikkortene, der ”blot” har 2GB ud fra testresultaterne, må det blive et forsigtigt ja. Det har ingen betydning i Stone Giant, men måske en smule i Unigine Heaven.

Ser man på Skyrim, ses det, at GV-N680OC-4GD i opløsningen 2.560×1.440 pix-els faktisk render med sejren i det gennemsnitlige antal fps. Men det gennemsnitlige antal fps holder sig nu også fint ved den lavere opløsning i Skyrim.

Der er dog ingen tvivl om, at i spil med tung texture-mapping i høj kvalitet vil det enten være, eller snart blive, en fordel med den ekstra rammængde.

Som det er nu, er kortet en anelse svagere end grafikortene fra Point of View og Asus og kan nok modsat dem ikke presses mere. Grundydelsen fremgår klart i 3DMark 11, hvor det ses, at der er lidt op til de bedste. Dog stadig et meget stærkt kort. Grafikkortet her klarer sig rigtig godt overordnet set, hvis man isoleret kigger på laveste antal fps uagtet test.

Hvad energiforbruget angår, lægger kortet sig på linje med de fleste i idle, men det lægger sig mellem grafikkortet fra PNY og de to stærkeste kort, når kortet belastes fuldt ud.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Læs indledningen her:

[/themepacific_accordion_section] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Læs testene her:

[/themepacific_accordion_section] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Læs konklusionen her:

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


Gigabyte GV-N6800C-4GD
  • Ydelse
  • Features
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Spændende grafikkort, der har en lille smule mindre råstyrke end de to hurtigeste. Det har til gengæld 4GB ram, det udligner forskellene i visse situationer.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
gigabyte

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S