Home » Gratis software » GhostBuster renser registreringsdatabasen for forældede registreringer
GhostBuster renser registreringsdatabasen for forældede registreringer

GhostBuster renser registreringsdatabasen for forældede registreringer

Share

Et program som GhostBuster er ikke noget man som computerbruger tænker over, at man eventuelt med fordel ville kunne få brug for med tiden. Det er et gratis program der søger efter registreringer i registreringsdatabasen, efter det er gjort listes de fundne registreringer op på listeform. Alle hardwareenheder hardware der ikke er tilsluttet i scanningsøjeblikket, vises som ghosted, hvilket kan ses på den orange markering.

Programmet, der er portabel, giver et overblik over, hvor mange enheder, der måtte være registreret på computeren. Det inkluderer naturligvis den software, de drivere med mere der er tilknyttet hardware der er tilsluttet computeren, det kan være headset, tastaturer, mus, eksterne harddiske, printer, eksterne ssd’er, mikrofoner, mp3-afspillere, højttalere eller andre enheder, der skriver til Windows registreringsdatabase. Men de førnævnte ghostede enheder der såvel omfatter enheder du bruger der dog ikke er tilsluttede, samt drivere med mere til hardware du er holdt op med at bruge for lang tid siden. Det er disse sidste registreringer i registreringsdatabasen som GhostBuster er skabt til at fjerne.   

Se også:  De bedste gratis programmer lige nu

Vi kender vel alle til at man som computerbruger over tid har haft tilsluttet en mængde hardware, man ikke længere bruger. Det kan såvel være, at man har ejet en række forskellige stykker hardware, eller at man selv eller andre har brugt forskelligt hardware på
computeren. Alle disse registreringer fylder bare op i Windows registreringsdatabase uden at gøre nogen gavn, GhostBuster hjælper en med at fjerne disse igen hvilket kan være et beskedent bidrag til at få en computer der starter hurtigere, samt at computeren måske bliver lidt mere stabil.

Man kan fjerne ghostede enheder efter navn eller klasse, men desværre ikke enkeltvis inde fra hovedvinduet. Man kan dog inde fra GhostBuster gå direkte til registreringsdatabasen for enheden hvorfra man kan fjerne registreringen. På den måde kan man alligevel slette registreringen for en hardware man ikke nbenytter længere uden manuelt at skulle ind og lede i registreringsdatabasen.

Se også:  De bedste gratis programmer lige nu

GhostBuster kan hentes her på websiden for programmet.  


Bedømmelse
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Pris
4

GhostBuster

GhostBuster fjerner efterladenskaber efter hardware du ikke bruger mere.

Pris: Gratis

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
drivere
GhostBuster
Registreringsdatabase
software
værktøjsprogram

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S