GhostBuster renser registreringsdatabasen for forældede registreringer

GhostBuster renser registreringsdatabasen for forældede registreringer

Share

Et program som GhostBuster er ikke noget man som computerbruger tænker over, at man eventuelt med fordel ville kunne få brug for med tiden. Det er et gratis program der søger efter registreringer i registreringsdatabasen, efter det er gjort listes de fundne registreringer op på listeform. Alle hardwareenheder hardware der ikke er tilsluttet i scanningsøjeblikket, vises som ghosted, hvilket kan ses på den orange markering.

Programmet, der er portabel, giver et overblik over, hvor mange enheder, der måtte være registreret på computeren. Det inkluderer naturligvis den software, de drivere med mere der er tilknyttet hardware der er tilsluttet computeren, det kan være headset, tastaturer, mus, eksterne harddiske, printer, eksterne ssd’er, mikrofoner, mp3-afspillere, højttalere eller andre enheder, der skriver til Windows registreringsdatabase. Men de førnævnte ghostede enheder der såvel omfatter enheder du bruger der dog ikke er tilsluttede, samt drivere med mere til hardware du er holdt op med at bruge for lang tid siden. Det er disse sidste registreringer i registreringsdatabasen som GhostBuster er skabt til at fjerne.   

Se også:  Guide: Behersk Windows 10

Vi kender vel alle til at man som computerbruger over tid har haft tilsluttet en mængde hardware, man ikke længere bruger. Det kan såvel være, at man har ejet en række forskellige stykker hardware, eller at man selv eller andre har brugt forskelligt hardware på
computeren. Alle disse registreringer fylder bare op i Windows registreringsdatabase uden at gøre nogen gavn, GhostBuster hjælper en med at fjerne disse igen hvilket kan være et beskedent bidrag til at få en computer der starter hurtigere, samt at computeren måske bliver lidt mere stabil.

Man kan fjerne ghostede enheder efter navn eller klasse, men desværre ikke enkeltvis inde fra hovedvinduet. Man kan dog inde fra GhostBuster gå direkte til registreringsdatabasen for enheden hvorfra man kan fjerne registreringen. På den måde kan man alligevel slette registreringen for en hardware man ikke nbenytter længere uden manuelt at skulle ind og lede i registreringsdatabasen.

Se også:  Hør radio fra hele verden

GhostBuster kan hentes her på websiden for programmet.  

Bedømmelse
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Pris

GhostBuster

GhostBuster fjerner efterladenskaber efter hardware du ikke bruger mere.

Pris: Gratis

4
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Del denne