Home » Gratis software » Genveje til alt
Genveje til alt

Genveje til alt

Share

Fantastisk gratis program styrer computeren via genvejstaster

Brugergrænseflader kombineret med computermusen er en dejlig ting, de gør ting lettere at anvende. Men undertiden vil det være rart, hvis det er muligt at starte programmer og udføre diverse opgave via genvejstaster.

HotKeys 2.8.1.0 er din genvej til at skabe tastekombinationer, hvormed det er muligt at opnå kontrol over snart sagt alle computeroperationer.

Genvejskombinationer kan, når de ligger i fingrene, være langt hurtigere at eksekvere, end at skulle gennem flere niveauer i stifinderen eller menuerne for at starte programmer.

Alternativt vil man skulle klistre hele ens computerskrivebord til med ikoner for at opnå samme umiddelbare tilgang til operationer. Og selv da ville det ikke være muligt at opnå samme frihed som ved brug af HotKeys.

Se også:  Anbefaling: 4 gode gratis-programmer til pc og mobil

Programmet kan anvendes til alle versioner af Windows, det kan endog installeres på et flytbart medie som eksempelvis en usb-nøgle, hvis det ønskes.

HotKeys kan starte andre applikationer i normal, minimeret samt maksimeret tilstand, åbne mapper eller eksempelvis åbne din ynglings browser og sågar på en bestemt webside ved hjælp af tastaturgenveje.

Hovedsiden af brugergrænsefladen minder lidt om en krydsning mellem stifinderen og et regneark som Excel. Det ser simpelt ud, men det skal man ikke lade sig narre af. Programmet kan nemlig anvendes til alt lige fra at minimere vinduer på flere måder, slukke eller genstarte computeren samt oprette makroer, der afspilles ved rette tastekombination.

Når man opretter en ny Hotkey tastekombination giver man den en sigende beskrivelse og placerer den i rette underkategori. Dette gør at det er lettere at overskue, når man med tiden har skabt mange tastegenvejskombinationer.

Se også:  De bedste gratis-programmer lige nu

Herefter vælger man hvilken mappe eller fil, der skal startes, eller om man ønsker at vælge mellem HotKeys kommandoer, Windows kommandoer eller kommandoer til at styre multimedieafspilleren WinAmp med.

I de forskellige kategorier findes et utal af muligheder for at skabe genveje til diverse ønskede handlinger, herunder en lang række der relaterer til forskellige Windows operationer. Men mulighederne er virkeligt nærmest uendelige – HotKeys er et af de stykke værktøjer man bliver gladere for med tiden.

Med lidt øvelse skulle det også være muligt at lave genvejstastekombinationer, der afstedkommer flere handlinger.


HotKeys 2.8.1.0
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
5

Alt om DATA siger

HotKeyz skaber genveje til alskens opgaver

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AOD Download
Genveje
gratis
Tastekombination

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S