Stortest af soundbars: Genvej til biograflyd fra dit TV

Stortest af soundbars: Genvej til biograflyd fra dit TV

Share
Ny trend for lydbarer

Den nyeste modetrend inden for lydbarer dikterer, at lydbaren både skal kunne hænges under tv’et og kunne lægges foran tv’et på en reol. Højttalerne er let vinklede, så de skyder lyden både lidt op og frem, og via avancerede lydchips kan lydbaren manipulere lyden, så den alligevel når frem til dig helt præcist og rent. Samtidig får du fra de bedste enheder en surroundlignende effekt.

Se også:  Brother DCP-J785DW [Test]

Subwooferen er vigtig, for god bas skal der til, og enheden skal være trådløs. Det fine ved det er, at du kan placere subwooferen stort set, hvor du vil. De fleste lydbar-kit har nemlig separat volumenstyring af bassen.

Du kan justere niveauet, så det passer præcist til lyttepositionen.
Langt de fleste lydbarer kan også bruges til musikafspilning. Men selv de bedste af dem er ikke specielt gode på dette punkt, dog gode nok til baggrundsmusik i stuen.

Biograflyd

Mange af de nye lydbarer kan placeres på et bord eller en reol under tv’et. Opnå biograflyd med Samsung som passer til producentens krumme skærm.

Signalet kan overføres trådløst med Bluetooth, men nogle lydbarer tilbyder også Wi-Fi og multirum.
Under alle omstændigheder skylder du dig selv og dit tv at prøve en lydbar med ordentlig lyd – det løfter tv-oplevelsen ud i en ny dimension! 

Biograflyd med denne tilslutning

 

Køb kun et tv, som har HDMI ARC-tilslutning (ARC står for Audio Return Channel). Her tilsluttes lydbaren med et almindeligt HDMI-kabel. Det betyder, at al lyd fra tv’et automatisk kommer ud gennem lydbaren. Tv’ets egne højttalere sættes ud af drift, og du kan bruge dit tv’s fjernbetjening som volumenknap for lydbaren.

 

Del denne