Home » Hjemmeunderholdning » Stortest af soundbars: Genvej til biograflyd fra dit TV
Stortest af soundbars: Genvej til biograflyd fra dit TV

Stortest af soundbars: Genvej til biograflyd fra dit TV

Share

Du ved det sikkert godt: Lyden fra et moderne fladskærms-tv matcher ikke det store, imponerende billede. Men hvad skal du gøre ved det? Lydbarer i prisklassen omkring 6000 kroner kan vise sig som den helt rigtige løsning til at opnå biograflyd der hjemme.

Den nye fladskærm hænger på væggen, og nu toner billedet frem. Du er overvældet af skærmens størrelse, de klare farver og de mange detaljer. En film ryger i Blu-ray-afspilleren, og heller ikke her skuffer billedet. Men lyden er flad og udynamisk, og du opdager senere, at selv tv-nyhederne kan være vanskelige at høre ordentligt.

Se også:  B&O Stage [TEST]: Usandsynlig lækker lydbar

Vi er nok en hel del stykker, som har haft denne oplevelse, og vi ved det egentlig også godt: Det flade tv har fysiske begrænsninger, som ikke levner plads til tilstrækkelig store højttalere. Vi er også mange, som har opdaget, at udfordringen nemmest løses med en lydbar, en lang enhed placeret under tv’et fyldt med højttalerenheder, der kan løfte tv-lyden op på et acceptabelt niveau eller måske endda give noget, som minder om biograflyd.

Hvis det er biograflyd, du vil nærme dig, skal du ikke købe en lydbar i den billige ende.

Prisbillige lydbarer vil næsten altid give bedre lyd, men går du op i pris, så får du mere avancerede løsninger, hvor der er brugt kræfter på at skabe en gengivelse, hvor lydbølgerne spredes godt ud i rummet, selvom lydbaren er både flad og placeringsvenlig.
Her tester vi fem nye lydbarer i prislejet omkring 6000 kroner, og vi skal love for, at der er smæk for skillingen. Har du først oplevet den power og dynamik, som lydbarer på dette niveau kan levere, er du blevet afhængig. De mange penge kan veksles til store film- og sportsoplevelser og måske endda spare dig mange biografbilletter. For det er næsten ligeså suggestivt derhjemme.

TAGS
bedre lyd
Biograflyd
lydbar
lydkvalitet
test

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S