Home » Printer » Gennemført i alle detaljer
Gennemført i alle detaljer

Gennemført i alle detaljer

Share

Canon har med deres Pixma-printere sat standarden for, hvor godt noget så kontoragtigt som en multifunktionsprinter kan se ud. Denne er ingen undtagelse.

De runde former, designet hvor du kan gemme alle skuffer, bakker og skærm, betyder at du kan have den stående på skrivebordet og dårligt se, at det er en printer.

Når der skal printes, åbner du bare for klappen og trykker på ”on”. Når du begynder at printe, åbner den selv for udbakken. Printer du på almindeligt papir, er der en indbygget papirbakke, printer du foto, har den også arkføder bagi.

Menuerne og betjeningen er både enkel og samtidig lidt omstændelig. Det kræver en forklaring, og den er, at printeren er let at bruge, men du finder også, at du skal trykke mange gange for at tilslutte en USB-nøgle.

Det er en herlig feature, at den har denne funktion, men du skal trykke mange gange for at lave en enkelt kopi, og det er lidt irriterende. Til Canons forsvar kan nævnes, at du kan vælge mange forskellige detaljer og derved sikre dig gode print.

Se også:  Canon PowerShot SX70 [TEST]: Laaaaang zoom

Printeren er ikke kun nydelig at se på, den er også meget støjsvag. Både når der scannes, printes tekst eller foto er den blandt de mest støjsvage af alle.

Når der printes, går det første minut med at klargøre og forberede, og det er lang tid. Den samme oplevelse får du, når der printes tekst – der går utrolig lang tid med at starte op.

Printer du herefter, går der kortere tid. Ved fotoprint gik over halvdelen af tiden med klargøring. Så når første side er kørt, er den hurtig – men opstarten er altså lidt tung.

Konklusion

Den lidt lange printtid glemmer du, når du ser printet. Tekst står skarpt – næsten på højde med de bedste i ligaen.

Se også:  Canon vil stoppe misbrug af pressefotos med nyt online værktøj

Kopi – både s/h og farve står flot. Især farvekopien imponerer ved at være meget dybsort og helt ren hvid, hvor den skal være det. Den er på mange måder den mest korrekt på dette punkt, når du måler mod konkurrenterne.

Fotoprint står flot og umiddelbart imponerende. Hudtoner står lidt mere rødt end originalen, og selvom de lidt ekstra kraftige farver faktisk pryder mange billeder, så er det ikke helt så korrekte, som man kunne ønske.

Men meget tæt på. Alt målt og vejet er Canon et virkeligt godt køb baseret på den lave pris, flotte design og alt andet lige meget flotte printkvalitet.

DATATID MENER:

Gennemført printer, hvor design, pris og kvalitet går op i en højere enhed.


Pixma MP640
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Canon
kvalitet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S