Test: Gennemført Google-mobil

Test: Gennemført Google-mobil

Share

Nexus 6P leverer Android-oplevelsen kompromisløst og i førsteklasses indpakning fra kinesiske Huawei.

Det vælter ud på markedet med så mange Android-mobiler, at det er umuligt at følge med. Selvom systemet er det samme, kan de være vidt forskellige, for producenterne har frit slag til at modificere det, som de vil og proppe det ind i den hardware, de ønsker.

Den rene Android-oplevelse fås således kun i Nexus-serien. Her er det Google selv, der – i samarbejde med en udvalgt producent – står for det hele. Fra de mindste kodecifre til den fysiske skal.
Med Nexus 6P er det kinesiske Huawei, der har fået æren af at producere flagskibet, og det er der kommet en fremragende smartphone ud af.    

Stor videooplevelse
Med sin 5,7” store skærm, er det lidt af en krabat at få i hænderne. Man kunne godt have gjort mere for at minimere pladsen omkring skærmen, men i stedet har Hua-wei valgt at forsyne mobilen med frontvendte stereohøjttalere i top og bund. Ikke noget dårligt valg, da højttalerne lyder rigtig godt og er et glimrende match til den krystalklare QHD-skærm, der med sin imponerede varme og kontrast gør det til en fornøjelse at se en video og spille på mobilen.

Se også:  Samsung Galaxy S8: Her er vores første indtryk

Del denne