Home » Gaming & Konsoller » Genialt tastatur til din iPad
Genialt tastatur til din iPad

Genialt tastatur til din iPad

Share

Logitech har lige sendt sit Solar Keyboard Folio på gaden. Et smart tastatur samt taske til din iPad, der forvandler den til en bærbar

En tablet er en fantastisk ting. Men til mange formål er den problematisk. Spil, surf på nettet, film og billeder er ting, den er genial til. Men at bruge den til mødereferater, at skrive breve eller tilsvarende opgaver, der normalt kræver brugen af et tastatur, er ret besværligt på det indbyggede softwaretastatur.

Samtidig er skærmen ofte ret udsat på en iPad, så mange investerer i et etui til den, men med Logitech Solar Keyboard Folio kan du slå to fluer med et smæk. Både at få et eksternt tastatur og et etui/cover til din iPad.

Et småt tastatur

Vi har tidligere kigget på et andet tastatur til iPad’en. Det kom også fra Logitech og bar navnet Tablet Keyboard for iPad. Dette tastatur udmærkede sig ved at være rimelig stort og ret behageligt at skrive på. Da vi pakkede Folio ud, kunne vi med det samme se, at det var noget mindre, og det vakte lidt bekymringer, for undertegnedes hænder er ikke de mindste i verden. Men omvendt kunne vi godt se, at det ville være umuligt at gøre tastaturet større, da det er en integreret del af etuiet til iPad’en.

Se også:  Trust GXT865 Asta [TEST]: Gamingtastatur på budget overbeviser

Vi iklædte nu vores iPad dette etui, hvilket gik let og smertefrit. Den skal blot klikkes ind i en ramme, og derefter tændes for den. Folio går automatisk i pairing-mode, og så er det bare at finde enheden i bluetooth-menuen.

Der er faktisk ret mange ting, der skal nævnes om Folio nu. Vi tager dem i den rækkefølge, vi stødte på dem, så vær lidt tålmodig.

Det første er overfladen, der er holdt i en pæn grå nuance, og som samtidig har en skridsikker overflade, så den både står godt fast på bordet og ikke lige smutter ud af hænderne, når du bærer rundt på den.

På bagsiden er der så solceller, der lader tastaturet op, så der ikke skal bruges batterier i den. Logitech selv siger, at ved almindelig brug kan batteriet holde i op til to år – det målte vi så ikke efter. Men vi fik aldrig Folio til at løbe tør for strøm, selvom vi brugte tastaturet rigtig meget.

Folio er også ret lille. Din iPad fylder stort set ikke mere i tas-ken, selvom den er iklædt Folio.

Den næste lille detalje er, at iPad’en kan placeres i to vinkler. Dels relativt meget oprejst. Her er det meningen, at tastaturet skal kunne bruges normalt. Dels længere ned, og her skifter den nederste række taster så funktion. I stedet for at være [Crtl], [Alt], [Cmd], mellemrum og piletaster, så får du adgang til kamera, spol frem, tilbage og pause i film og musik samt skrue op og ned for lyden. Det er altså en lille genistreg, som vi godt vil komplimentere Logitech for.

Se også:  Gamingheadset med professionel mikrofon

Dog er det frustrerende, at det ikke er muligt at få iPad’en til at stå på højformat, men rent designmæssigt er det nok ikke muligt. Vi savnede det dog fra tid til anden.

Et godt tastatur, trods alt

Nu vendte vi så blikket mod tas-taturet eller skal vi sige, vi lod vores fingre arbejde på det. En overraskende positiv oplevelse. Godt nok er tastaturet småt, men det gik forbløffende godt at arbejde på det.

[Å] og [Ø] er svære at ramme, for de taster er utroligt små, og som pc-mand er det svært at vænne sig til, at [@] sidder til højre for [Ø] og ikke på [Alt gr]+ [2].

Det er skønt, at din iPads specielle funktioner understøttes, såsom en firkantet knap til at hoppe ud af programmer med, dobbeltklik på samme for at åbne programoversigten og meget mere.


Solar Keyboard Folio
  • Funktionalitet
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Et skønt tastatur, der samtidig beskytter din iPad. Det er skridsikkert og skal ikke have batterier, da det oplades via solceller. Vi er helt solgt.

Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på Apple Smart Keyboard Folio for iPad Pro 12.9" (3rd Generation)
TAGS
Logitech
Tastatur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S