Home » Lydkort » Genialt lydkort
Genialt lydkort

Genialt lydkort

Share

Asus RoG Xonar Phoebus er et af de bedste lydkort. Hør bare her …

Som om prisen ikke afslørede det på forhånd, så er Asus Republic of Gamers Xonar Phoebus et meget high end-lydkort. Det er så utroligt overspecificeret, at det faktisk kræver en 6-pins molex-strømforsyning for at virke, ligesom et grafikkort.

Det er smukt repræsenteret bag et emi-metaskjold og fås med en volumenkontrol-dongle, der udvider hovedtelefon- og mikrofonstikket til desktoppen. Det allerbedste? Det har farvede lys bag 3,5 mm-jackstikkene på både kortet og donglen, så du kan se, hvilken port der er hvilken.

Phoebus er dog meget andet end blot udseendet. Det har en indbygget hovedtelefonforstærker, og et hurtigt kig under emi-overfladen antyder, at alle komponenter indeni er så gode, som de kan fås. Selvom det er tilfældet, får ethvert lydkort til den pris, der ikke engang understøtter 2,5 mm-jack, os til at forberede os på en gang seriøs hån.

Ha ha?

Lydkortet fik os dog sat på plads. Mens vi forberedte hånende ord til Xonar Phoebus for at være en overprissat enhed, er vi nu klar til at høre de samme sætninger afspillet endeløst i et gentaget loop af krystalklar lydkvalitet i al evighed. Dette er muligvis det bedste lydkort på markedet lige nu.

Se også:  Asus Zenfone 8 [TEST]: Kompakt og kraftfuld

Du skal dog være opmærksom. – Visse ejere har rapporteret driverproblemer, der ledte til ustabilitet i spil, og selvom vi ikke oplevede nogen af disse problemer, var der nogle få problemer med manglende muligheder i driver-kontrolpanelet og en mærkelig forvrængning fra preset-”musik”-setuppet. Heldigvis virkede det sekundære kontrolpanel, leveret af Dolby, meget bedre og fungerede meget mere stabilt. Men musik og lyd? Med ét ord: fantastisk. Smæk et sæt hovedtelefoner på, og du kommer så tæt på at lytte til en højkvalitets-, ekstern forstærker, som du kan komme. Musikken er varm, rig og præcis, mens den bibeholder en imponerende rækkevidde, der vil afsløre lyde i dine sange, som du aldrig har bemærket før.

Og det er ikke det hele: Spil fra Diablo III til Battlefield 3 er simpelthen bedre på grund af kortet. Lydene er ikke kun klare, brede og med en flot rækkevidde, men lydeffekterne har en præcision og klarhed, der vil appellere til prof gamere, der er på udkig efter en ekstra kant.

Se også:  5 højdepunkter fra rejsekufferten

Så på trods af vores anke er det et fantastisk kort. Er det prisen værd? Naturligvis ikke. Et Asus Xonar Essence STX for eksempel er næsten lige så godt og koster 300-400 kroner mindre. Det, du yderligere skal tænke på, er, at hvis du ikke har et hæderligt sæt hovedtelefoner, bør du hellere bruge pengene på sådan et par. Selvom vores bankrådgiver ikke kan lide tanken om Phoebus, bliver det dog utroligt svært at skulle undvære det, nu vi har lyttet på det. Minusset er prisen. Den slags kvalitet er ikke billig, og selvom den tydeligt er bedre end rivalerne, har du ikke brug for det, medmindre du vil have det allerbedste. Asus Xonar-serien fortsætter med at sætte standarden for add in-lydkort og imponerer altid. Dette er virkelig det bedste af dem alle og får lydene i spil til at lyde imponerende.


RoG Xonar Phoebus
  • Ydelse
  • Features
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Med fare for at overdrive dette lydkorts brillante funktioner så redefinerer det … Glemt det – det er et fantastisk lydkort.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Asus
ROG
Xonar

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S