Home » Gaming & Konsoller » Genialt iPad-tastatur
Genialt iPad-tastatur

Genialt iPad-tastatur

Share

Logitech har snittet et Bluetooth-tastatur, der dublerer som skærmbeskytter til iPad’en.

Her er noget så befriende som en gadget, der gør, hvad den lover, og gør det godt. Ultrathin Keyboard Cover er et Bluetooth-tastatur til iPad’en. Designet er helt unikt. Når tastaturet ikke bruges, dublerer det som skærmbeskytter for iPad’en.

Se tastaturet som et stift Smart Cover, for det monteres på iPad’en med magneter, præcis som Apples eget cover. Når du skal skrive, placeres iPad’en i en rille på tastaturet. Rillen er også magnetisk, så iPad’en står stabilt. iPad’en er godt nok fikseret i en bestemt vinkel, men det generede aldrig denne T3’er, for vinklen er med sine 30 grader noget nær optimal.

Der findes utallige mobile Bluetooth-tastaturer, hvor brugbarheden på selve tastaturet er ofret i bærbarhedens navn. Men ikke her. Kvaliteten af selve tastaturet er helt i top. Tasterne har en god fast vandring, de er rimelig store, og der er ikke ændret nævneværdigt i placeringen af tasterne, så du kan stadig bruge ti-finger-systemet uden for mange slåfejl. Er du vant til at bruge en Mac-computer, vil du straks føle dig hjemme.

Se også:  Logitechs bedste mus og tastatur klar i Mac-versioner

Der er endda blevet plads til et række iPad-specifikke taster, så du bl.a. kan markere og kopiere tekst uden at flytte fingrene op på skærmen. Du kan styre volumen, åbne for browseren og endda tænde og slukke for iPad’en direkte på tastaturet.

Tastaturets batterilevetid er massiv. Ikke en eneste gang måtte jeg have tastaturet i opladeren under den to ugers testperiode. Faktisk hævder Logitech, at tastaturet vil fungere i op til seks måneder på en opladning, hvis du bruger det i gennemsnit to timer hver dag.

Skal jeg aboslut finde på noget at brokke mig over, er det materialet. Tastaturet er støbt i glossy plastik, der tiltrækker fedtfingre hurtigere, end en varm pølsevogn tiltrækker duer en kold vinterdag. Og havde Logitech tilføjet et par gummidutter under tastaturet, ville det ikke skøjte rundt på glatte bordplader. Men det hører til i småtingsafdelingen.

Se også:  Stor opdatering på vej til Android-tablets – nu kan du trække og slippe indhold

Det, vi har her, er et stykke kvalitetstilbehør uden dikkedarer, der har formået at finde et acceptabelt kompromis mellem et tastatur i fuld størrelse og de elendige mini-tastaturer vi ofte lever med, fordi de er praktiske at slæbe rundt på.

Ultrathin er et must for dig, der gerne vil skrive på iPad’en på farten, og for denne T3’ers vedkommende, har jeg haft min bærbare med til møde for sidste gang. Overlegent.


Logitech Ultrathin Keyboard Cover
  • Pris
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Cover
iPad
iPad cover
Tastatur
TechLife

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S