Home » Hardware » Genialt grej til sport
Genialt grej til sport

Genialt grej til sport

Share

Sport betyder både festlige timer på stadion, spænding foran fladskærmen – og dine egne sportsaktiviteter naturligvis

1 Overvåg dit hjem, mens du er på stadion

At tage hele familien med til sportsbegivenheder betyder ikke, at du ikke samtidig kan holde et vågent øje med dit hjem. D-Links trådløse overvågningskamera D-Link DCS-8600LH giver dig nemlig mulighed for at holde øje med dit hjem fra din smartphone og modtage advarsler, hvis nogen går ind på din grund. Appen mydlink kan bruges til at styre alle dine D-Link-enheder, og du kan lagre optagelserne på microSD-kort eller i skyen. Derudover kan DCS-8600LH klare regn og sne, og den fungerer med digitale assistenter som Google Assistent og Amazon Alexa.

www.dlink.com
Vejl. udsalgspris 1500 kr.

2 Tag gaming-glæderne med i sommerhuset

Sommerferie betyder fri fra arbejde eller studie og tid til at gøre de ting, du nyder mest af alt. Hvis du og din familie dyrker de mange gamingglæder og e-sport, så er du sikret spil i høj kvalitet med denne ultimative gamingstationære pc, der er noget så usædvanligt som et kompakt gamingmonster med håndtag! Lenovo Legion C730 byder på fænomenale gamingkræfter med en Core i9-9900K samt et Nvidia GeForce RTX 2080-grafikkort. Du kan køre VR-spil, 3D-rendering, multiskærme, der er Dolby Atmos i lydudgangen og i det hele taget, er der basis for e-sport i topklasse.

Se også:  Vind gamer-tastatur og mus

www.lenovo.dk
Vejl. udsalgspris 19.999

3 Sport med flotbilledkvalitet ogforrygende lyd

Når sommerens mange spændende tv-oplevelser skal rulle over skærmen, så skal dit fjernsyn naturligvis kunne klare skærene. Og det behøver faktisk ikke at rippe din konto totalt. Sony KD55XF9005 giver dig formidabel billedkvalitet samt funktioner, du ellers finder i tv, der er flere gange dyrere. KD55XF9005 har Sonys egen billedprocessor, der på baggrund af en særlig algoritme ubemærket justerer dit billede undervejs, så du får den bedste oplevelse uanset, hvad du ser. Lyden er også bedre end mange andre fladskærme.

www.sony.dk
Vejl. udsalgspris 6995 kr.

4 Hold hovedet køligt til gaming i sommervarmen

Mens du nyder dine velfortjente feriedage med timevis af uforstyrrede gamingoplevelser, så behøver sommervarmen ikke at blive en gene.
HP OMEN Mindframe er nemlig det første gamingheadset med aktiv køling. Mindframe sættes blot i USB-porten på din pc, og så bliver du belønnet med kølig luft omkring ørerne. Du kan justere kølingen via HP’s software. Derudover er der store og bløde ørepuder, der gør headsettet rart at have på i længere tid, og lyden er klar med solid bund samt virtual 7.1-surround, der giver høj indlevelse til dine spillestunder.

Se også:  Garmin Edge 1030 Plus [TEST]: Verdens vildeste cykelcomputer

www.hp.dk
Vejl. udsalgspris 1399 kr.


TAGS
ferie
sommer
sport

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S