Home » Hovedtelefoner og højttalere » En gaming-legende er genfødt
En gaming-legende er genfødt

En gaming-legende er genfødt

Share

SteelSeries Siberia 200 genopliver ånden fra klassikeren Siberia v2 i ikke blot ét headset, men hele syv. Lydkvaliteten og bærekomforten er klassisk Siberia og headsettet er skabt som en farverig fejring af gaming og eSport som helhed

“Siberia v2 var et af SteelSeries’ mest populære headset nogensinde, og da produktionen ophørte, fik vi henvendelser fra gamere over hele verden, der ville have det tilbage i handlen igen. Det ønske opfylder vi nu hele syv gange med Siberia 200” fortæller Dan Sønderskov, nordisk marketingchef hos SteelSeries med et smil. Han uddyber: “Vi havde et ønske om at forblive tro mod originalen, men vi følte os samtidig forpligtede til at gengælde den trofasthed og entusiasme, som alle vores fans fortsat udviser hver eneste dag – vi ville kort sagt give dem mere. Derfor indkaldte vi syv af vores ambassadører for at skabe hver deres variant af Siberia 200, der afspejler deres forskellige personligheder og spillestile.”

Se også:  Hurtig trådløs mus med vild batteritid: Rival 3 Wireless har det hele uden at koste kassen

Syv personligheder, syv farvekombinationer

De syv unikke farvekombinationer på det nye Siberia 200-headset er inspireret af vores syv nyeste SteelSeries-ambassadører, nemlig Sumail “Suma1L” Hassan Syed, Eric “Snip3down” Wrona, Kevin “Broken” Georges, Kellsie “KayPea” Pelling og Edwin “Castro” Castro.
I løbet af det næste stykke tid vil SteelSeries fortælle hver af deres historier samt give et indblik i deres verden for at forklare, hvordan de syv varianter af Siberia 200 afspejler disse talentfulde og dedikerede gameres sande kulør.

Lyd og komfort i særklasse

SteelSeries’ Siberia-headset har i alle sine inkarnationer haft et design, der skiller sig ud fra mængden, men det er blot en af grundene til, at serien er blevet en yndling blandt pc-gamere verden over. Siberia 200 bibeholder den komfort, som gamere er blevet så vant til – det selvjusterende hovedbånd sørger for, at headsettet sidder perfekt, uanset hvem der bruger det. Ørepuderne omslutter ørerne, så Siberia 200 kan bruges i timevis, uden at det klemmer eller føles ubehageligt – perfekt til LAN-begivenheder og lange nætter i skyttegravene.

Se også:  Vind et førsteklasses gaming-headset med fantastisk surround

Højttalerenhederne på 50 mm producerer ren og fyldig lyd, mens den retningsbestemte mikrofon opfanger din stemme klart og tydeligt. Med den ledningsmonterede kontrolenhed kan du regulere lydstyrken, og mikrofonen kan trækkes ind i headsettet, når den ikke bruges. Der medfølger desuden en 4-polet 3,5-mm minijack-adapter, så Siberia 200 kan bruges til pc’er, Mac-maskiner og mobile enheder med et kombineret højtaler/mikrofon-stik.

Siberia 200-headsettet kan købes til en vejledende pris på 599 kroner. Det er også muligt at forudbestille de særlige farvekombinationer på SteelSeries.com.


TAGS
esport
Gaming-headset
Siberia
SteelSeries

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S