Home » Andet » Forførende miks
Forførende miks

Forførende miks

Share

Her får du testens bedste lyd og en masse velgennemtænkte funktioner

WorldRadio DAB+ er et spøjst, men flot miks mellem en 80’er-transistorradio og nutidigt, minimalistisk design. Geneva har ikke proppet radioen med overflødige knapper. I hver side har du en tryk/drejeknap til lydstyrke og bladring i menuer. Antennen til den indbyggede FM-radio kan trækkes op af radioen.

Frontpanelet er trykfølsomt, så du bare foretager ét tryk, når du vil tilslutte en enhed via Bluetooth, høre FM-radio, DAB eller ændre på radioens indstillinger. Desværre fungerer trykpanelet ikke optimalt, da du ofte skal trykke adskillige gange på et ikon, før radioen reagerer.

Det er dog svært at forblive irriteret på WorldRadio DAB+, der ikke kun forfører dig med sit flotte udseende, men den fyldige lyd får dig til at glemme de små irritationsmomenter. Du kan selv justere bas og diskantniveauerne, hvilket er et kæmpe plus, fordi WorldRadio DAB+ har en bas, der kan buldre igennem, og en diskant, som tegner sig klart.

[pt id=’2031235′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”På mange måder er også betjeningen i toppen af testen hvis ikke det var for et lidt for sløvt trykfølsomt panel.”‘]

På mange måder er også betjeningen i toppen af testen, hvis ikke det var for et lidt for sløvt, trykfølsomt panel.

Når du finder den rette balance, vil du opleve markante, fyldige stemmer, en bas med god buldereffekt og et lydbillede, som spiller ethvert lokale op. Dermed også sagt, at hvis du spiller din musik fra en tablet eller smartphone, vil du opleve, at radioen kæler mere for den gode lyd end de øvrige radioer, vi har testet her.

Du bliver dog skuffet, hvis du forventer, at WorldRadio DAB+ spiller lige så godt som en dedikeret Bluetooth-højttaler. Dertil er mellemtonen for udetaljeret. Det fyldige lydbillede gør, at du ikke får de finere nuancer med i musikken, men det ændrer ikke på vores vurdering af, at Genevas fikse radio spiller langt bedre end den gennemsnitlige DAB-radio.

Prisen er pebret, men du får meget for pengene. Geneva har inkluderet et genopladeligt batteri, der har en levetid på op til otte timer med en fuld opladning. WorldRadio DAB+ kan også bruges som vækkeur. Og så er den en letvægter, du nemt kan have med på farten.


Geneva WorldRadio DAB+
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
DAB
Geneva

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S