Home » AOD Pro » Der er penge i genbrug af computere
Der er penge i genbrug af computere

Der er penge i genbrug af computere

Share

Danmarks største virksomhed inden for genbrug af computerudstyr er vokset med 285 procent på fem år

Genbrugsbølgen går ikke uden om it-branchen. Danmarks største virksomhed inden for leasing, asset management og refurbishingsløsninger af IT-udstyr, 3 Step IT A/S, voksede i regnskabsåret 2019 med 55 procent og 20 procent i 2020. De seneste seneste fem år er omsætningen steget med 285 procent, oplyser selskabet.

Tidligere gik 3stepIT selv efter kunderne, men de senere år har man brugt hardwareforhandlere som salgskanal – med succes.

“Den strategi, vi i 2015 lagde for virksomhedens retning og ønskede udvikling, er fortsat rygraden i vores indsatser, da vi kan se resultaterne målt på både omsætning og bundlinje. I år forventer vi en vækst på 10 til 15 procent, og resultaterne fra årets første kvartal viser, at vi er på rette vej,” siger Allan Juhl, der er managing director i 3stepIT i Danmark.

Se også:  Virksomhederne vil gerne sælge deres brugte it-udstyr

3stepITs forretning bygger på en cirkulær forretningsmodel, hvor man hjælper kunderne med at anskaffe, administrere og udskifte deres it-udstyr, hvorved de sparer tid og penge. Samtidig forlænges udstyrets livscyklus gennem gensalg til andre markeder, når de første brugere skifter enhederne ud.

Endnu ikke så udbredt

“Der er stadig et stykke vej, før vi kan sige, at det er udbredt blandt mange danske virksomheder at lease og planlægge genanvendelse af it-udstyret efter brug, men det er vi i gang med at ændre. Med vores tredelte forretningsmodel – Technology Lifecycle Management – hjælper vi kunderne med at skabe et overblik over, hvad de allerede har, og hvordan de kommer af med deres brugte udstyr på en mere bæredygtig måde bundet sammen af en økonomisk attraktiv leasingløsning,” forklarer Allan Juhl og tilføjer:

Se også:  Guide: Sådan får du pc’en hurtigere i gang

“Gennem de senere år har vi mærket en forstærket efterspørgsel fra mange virksomheder, som har brug for løsninger som vores, der understøtter den cirkulære økonomi, og som afspejler bæredygtighed. Med vores model bliver det konkret og dokumenterbart.”


TAGS
computer
genbrug
refurbishing

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S