Home » Erhverv » Gazelle-virksomhed god til at sætte information i system
Gazelle-virksomhed god til at sætte information i system

Gazelle-virksomhed god til at sætte information i system

Share

Exformatics kåret som gazelle-virksomhed 2011

Dagbladet Børsens årlige kåring af særligt fortjenstfulde unge danske virksomheder, ”gazelle-virksomheder”, tilfalder virksomheder, som de seneste fire regnskabsår har kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set mindst fordobler omsætning eller bruttoresultat i den periode.

Exformatics, der leverer såkaldte esdh-løsninger (elektronisk sags- og dokumenthåndtering) til private og offentlige virksomheder, var blandt de kårede virksomheder, da kåringen for nylig fandt sted. For Exformatics kommer hæderen i kølvandet på en stribe år med fortsat fremgang på flere fronter.

Virksomheden har inden for de seneste år ekspanderet ud over Danmarks grænser, og antallet af medarbejdere er øget til nu 19. Væksten kommer fra især det private erhvervsliv, hvor Exformatics de senere år har vundet en række danske kunder. Det er organisationer som blandt andet FTF, Pharmadanmark, Bibliotekarforbundet, TELE Greenland og LO.

»Exformatics bidrager med at sætte informationerne i system og gøre dem nemmere at dele og finde for medarbejderne. Flere kan se ideen i at digitalisere både informationerne og arbejdsgangene, hvilket går hånd i hånd med stigende krav til effektivisering i virksomhederne i dag,« siger firmaets administrerende direktør, Jens Rapp Damsgaard.

Han ser anerkendelsen som endnu et bevis på, at Exformatics som leverandør bevæger sig i den rigtige retning.

»Vi har de senere år ført en strategi, der skal sikre kontrolleret vækst i Exformatics, og det mål er vi til fulde i færd med at nå,« siger han.

TELE Greenland som case

Alle de nævnte kunder er karakteriseret ved at arbejde med vidensdeling i store mængder mellem mange mennesker, og det er arbejdsgange, hvor der er meget, som kan gøres smidigere med it. Det er også TELE Greenland et eksempel på.

Her er det nu slut med at lede efter dokumenter på tværs af de enorme vidder.
Brian Buus Pedersen, der er administrerende direktør i TELE Greenland, forklarer, at målet var at arbejde mere effektivt. Ønsket var større effektivitet, bedre vidensdeling og ledelsesinformation, og det fik i 2007 TELE Greenland til at beskrive sin esdh-løsning.

Man ville kort sagt sætte en stopper for omdeling af fysiske dokumenter og samle al viden ét sted, ikke i dokumenter, spredt tilfældigt rundt på medarbejdernes skriveborde, i deres postkasser – eller i deres papirkurve.

TELE Greenland vidste på forhånd, at man ikke ønskede en skræddersyet løsning med risiko for flere års spildt arbejde på et udviklingsprojekt, der alligevel viser sig ikke at leve op til forventningerne.

»Vores valg af Exformatics esdh byggede på tre afgørende elementer: For det første er det et standardprodukt, der kræver mindst mulig – og kostbar – tilretning. For det andet konfigureres Exformatics esdh til virksomhedens arbejdsgange – ikke omvendt. Endelig besidder både virksomheden Exformatics og produktet en sjælden fleksibilitet,« sagde TELE Greenlands projektchef Lars Christensen, efter at valget var faldet på Exformatics.

Projektet i TELE Greenland var og er samtidig også et lean-projekt.
»Fleksibiliteten i løsningen understøtter på alle måder vores lean-tankegang. Når en procedure ændres i virksomheden, bliver det omgående indarbejdet i workflowet i esdh-løsningen, hvilket understreger, at it-løsningen er strategisk og understøtter forretningen,« siger Lars Christensen.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Om Exformatics

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


TAGS
Exformatics
IT arbejde

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S