Home » Wearable » Garmin vívomove HR [TEST]: Elegant og diskret hybrid til armen
Garmin vívomove HR [TEST]: Elegant og diskret hybrid til armen

Garmin vívomove HR [TEST]: Elegant og diskret hybrid til armen

Share

Garmins hybrid-ur byder på klassisk ur-design kombineret med masser af smarte egenskaber, en skjult skærm og lang batterilevetid

Hvis du gerne vil have et klassisk ur, men samtidig er fristet af smarte egenskaber, så er Garmin Vívomove HR et bud på et hybrid-ur, der både giver dig et elegant look kombineret med den populære selvmåling og informationer fra din mobil.

Uret fås i to varianter: Garmin Vivomove HR Sport eller HR Premium, der begge fås i flere farver. Forskellen er urremmen, der er af silikone på Sport-modellen (der derfor er oplagt til svedige og våde aktviteter) og af læder på Premium-modellen. Det afspejles også i prisen, hvor Premium er dyrere.

Se også:  Hvordan blev Garmin ramt af ransomware? - svaret er overraskende
Subtile smarte egenskaber

De færreste vil ved første øjekast gætte, at Vivomove HR har smarte egenskaber, netop på grund af det klassiske design. Via Bluetooth kan uret dog kobles sammen med Garmins Connect-app til Android og iOS. I appens overskue-lige menu kan du indstille urets funktioner og få overblik over de daglige aktiviteter.

Da der er indbygget pulsmåler, kan du både se puls samt stressmåling, og via accelerometeret måler uret naturligvis antal skridt, etager m.m. Sover du med uret, kan du også få et overblik over antal søvn-timer. Appen er god og overskuelig, men det, der i dagligdagen gør en stor forskel for brugeren, er den subtilt skjulte skærm i urskiven. Ved at løfte hånden eller tappe på skærmen dukker informationer om antal skridt m.m. op nederst på urskiven.

Se også:  Kæmpe vækst hos Huawei - på visse produkttyper

Det er en særdeles elegant løsning, der gør hybrid-uret ekstra brugbart, da du på disse linjer hurtigt får et overblik over for eksempel antal skridt, hvilken besked der lige er kommet på din telefon, styring af din musik osv. Du kan med fingeren scrolle og tappe igennem listen og via appen indstille, hvilke informationer du vil have vist.

Den lille skjulte skærm vakte beundring på redaktionen, og urets viser flytter sig på smarteste vis væk, så den er læsbar, selv hvis viserne vender nedad.

Garmin Connect-appen giver et overskueligt overblik over urets forskellige målinger.

Lang batterilevetid

Hvis du er heldig, giver fuldblods smart-ure dig to dages batterilevetid på en opladning. Garmin lover op til 5 dage i smart-tilstand og op til 2 uger i analog tilstand (dvs. uden Blue-tooth slået til). Under testen fik vi 5-6 dages batterilevetid i smart-tilstand (inklusive løbetur og tur i svømmehallen), så batterileve-tiden er absolut godkendt. Uret oplades hurtigt via et medfølgende USB-kabel med en klips, der nemt sættes fast på uret.

Hvad er forskellen? Smart- eller hybrid-ur

De fleste kender smart-ure som Apple Watch eller Samsungs Gear, der har trykfølsomme skærme og er fyldt med smart teknologi. En anden lidt overset kategori er hybrid-ure. Disse ure er skabt ud fra det klassiske analoge ur med en urskrive med visere frem for en trykfølsom og foranderlig skærm som på fuldblods smart-urene.

Hybrid-urene ligner ved øjekast derfor almindelige ure, men kan forbindes til din mobil, så de kan spore dine aktiviteter, advare dig om beskeder på din mobil, eventuelt lade dig styre din musik m.m. Hybrid-urene har typisk flere dages batterilevetid end smart-urene, da de ikke har en stor trykfølsom skærm.

God hverdags-tracker

Der er ikke gps indbygget i uret, så er du ude efter et decideret træningsur, der for eksempel kan kortlægge dine løberuter, er der mange dedikerede træningsure på markedet.

Garmin Vivomove HR er dog et særdeles godt bud på et hybrid-ur, der giver et diskret, klassisk design kombineret med smarte egenskaber, pulsmåler og vandtætte egenskaber.


Garmin vívomove HR
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4.5

Summary

Testholdet mener:

Er du ikke til smart-ure med store trykfølsomme skærme, så er Garmin Vivomove HR et elegant bud på et hybrid-ur, der kan måle din aktivitet og puls samt holde dig orienteret om meddelelser på din mobil.

Teknisk set:

Garmin Vívomove HR Sport/Premium
Pris: 1699/2499 kr.
Displaystørrelse: 19,6 x 19,2 mm
Displayopløsning (BxH) og type: 64 x 128 px, OLED
Sensorer: Puls, trykhøjdemåler, accelerometer, lyssensor
Tilslutning: Bluetooth og ANT+
Batteritid: Smart-tilstand op til 5 dage. Analog tilstand op til 2 uger
Vægt: 40,8/56,5 gram

TAGS
Gadget
garmin
smart-ur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S