Home » Hovedtelefoner og højttalere » Garmin tilbyder dunderbas til din båd
Garmin tilbyder dunderbas til din båd

Garmin tilbyder dunderbas til din båd

Share

Signature Series 3i marinehøjttalere er et komplet sæt af højttalere, subwoofere og wake tower-højttalere, som tilbyder højt niveau af tilpasning til enhver båd.

Serien byder på nye grillfarvemuligheder, plug-and-play-installation og ekstra beskyttelse mod havmiljøet – der er eksempelvis har nye vandafvisende stik, der beskytter mod vandindtrængen og forenkler installationsprocessen.

“Signatur Series 3i kombinerer den moderne stil og overlegne lyd, som sejlere ønsker med de ekstra lag af havbeskyttelse, de har brug for. Fra midterkonsoller og yachter til wake-både og pontoner – denne nye serie er bygget til livet på vandet,” sagde Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg. “Uanset om det er en fabriksinstallation eller eftermontering, gør de nye forbindelsesløsninger installationen til en leg, så vores kunder kan nyde en uovertruffen underholdningsoplevelse uden besværet.”

Premium lydydelse

For endnu bedre lyddefinition og højere effekt, inkluderer serien innovativ, CURV-kegleteknologi. Denne vævede fiberkomposit bidrager til et lettere og stærkere højttalerdesign, der hjælper Signature Series 3i med at projicere højkvalitetslyd over motorstøj, selv mens den skærer gennem bølgerne.

Se også:  Garmin Fenix 7x Sapphire [TEST]: Det bedste ur der kan følge din træning

Når de er fuldt integreret med et Fusion DSP-aktiveret stereoanlæg – somApollo MS-RA770 og Fusions Apollo Series marineforstærkere, maksimerer højttalerne ydeevnen og forbedrer brugervenligheden for Fusion-produkter ved at levere optimeret lydgengivelse til hver individuel zone.

Plus, Apollo Series forstærkere letter besværet med installation og komplekse lydjusteringer ved at tilbyde monteringsbeslag i kassen og en Easy-Tune-opsætning via Fusion-Link-appen til kompatible smartenheder. Med et komplet Fusion-lydsystem ombord kan sejlere nyde fordelen af både førsteklasses underholdning ombord og en problemfri opsætning og installation.

Enestående underholdning ombord

Signature Series 3i kombinerer traditionelle røde, grønne og blå LED’er med kølig hvid og varm hvid for et stort farvespektrum, der dækker alt fra bløde pasteller til levende nuancer. Fusion blev den første i branchen til at levere CRGBW LED-belyste marinehøjttalere og subwoofere, hvilket muliggør belysningsmuligheder, der kan matche hver unik båd og stilpræference. For mere tilpasning ombord giver den trådløse fjernbetjening fuld kontrol over lysstyrke, tilstand (statisk eller dynamisk) og hastigheden af Signature Series 3i fra hvor som helst ombord.

Se også:  Op på cyklen – ny cykelcomputer viser de populære ruter og seværdigheder

Signature Series 3i tilbydes i oplyste og ikke-oplyste Sport Grey og Sport White stilarter – sammen med subtile, klassiske hvide stilarter – og inkluderer en række størrelsesmuligheder, der passer til enhver bådtypes behov, herunder:

  • 6,5-, 7,7- og 8,8-tommer højttalere
  • 10- og 12-tommer subwoofere
  • 6,5-tommer wake tower-højttalere

Signature Series 3i er vandklassificeret til IP65 med ISO12216-overensstemmelse og konstrueret til Fusions signatur True-Marine-standard til beskyttelse mod barske marineelementer såsom salttåge, vand, støv og UV. Hele sortimentet inkluderer også en 3-årig forbrugergaranti.

Signature Series 3i-højttalere, subwoofere og wake tower-højttalere kan købes til priser fra 2.699 til 4.299 kroner.


TAGS
båd
garmin

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S