Home » Mobiltelefon » Garmin gør det muligt at sende satellit-beskeder, hvor der ikke er mobildækning
Garmin gør det muligt at sende satellit-beskeder, hvor der ikke er mobildækning

Garmin gør det muligt at sende satellit-beskeder, hvor der ikke er mobildækning

Share

Garmin inReach Messenger dig mulighed for at sende og modtage beskeder, udløse en interaktiv SOS og få besked om, at hjælpen er på vej – selv uden en mobiltelefon

En af de helt store nyheder i de nyeste iPhones er muligheden for at kommunikere via satellit. Det gør det muligt at sende nødsignaler, når der ikke er forbindelse til mobilnettet.

Den mulighed behøver du dog ikke at betale fem cifre for. Garmin er klar med en mobil, eller rettere en “kommunikator”, der kan sende beskeder via satellit.

inReach Messenger byder på global tovejskommuniktion, placeringsdeling og SOS-funktioner. Den er bygget til dem, der ønsker en hurtig og nem måde at nå ud til deres kære, når de er uden mobildækning, og giver satellitkommunikation, enten som en selvstændig enhed, eller når den er parret med den nye Garmin Messenger ledsager-app til smartphones.

Denne nye app udnytter Wi-Fi, mobil- og satellitforbindelse til tovejs- og gruppebeskeder. Messenger-ledsagerappen vælger automatisk mellem Wi-Fi, mobil- eller satellitforbindelse for at sikre, at hver besked sendes og modtages. I tilfælde af en nødsituation kan inReach Messenger og Messenger App3 sende en SOS-besked til det døgnbemandede Garmin International Emergency Response Coordination Center (IERCC).

“Garmin inReach-enheder er betroet af hundredtusindvis af brugere globalt for kommunikation og ro i sindet. Den nye inReach Messenger er ingen undtagelse, men med dens mange kommunikationsnetværk, brugervenlighed og smartphone-kompatibilitet er den en perfekt enhed for dem, der nemt vil holde kontakten, når de er uden for mobildækning,” sagde Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg. “Som alle inReach-enheder har inReach Messenger mulighed for at sende en SOS-besked til Garmin IERCC, som har reageret på næsten 10.000 inReach SOS-hændelser.”

Se også:  Garmin tilbyder dunderbas til din båd
Strømlinet kommunikation

Når parret med inReach Messenger, kan brugere synkronisere med deres smartphones kontaktliste med den ledsagende app for at gøre det endnu nemmere at holde kontakten. For at få den mest effektive beskedudveksling sender den ledsagende app beskeder, poster til sociale medier eller kommunikerer med andre eventyrere via en mobil- eller Wi-Fi-forbindelse, når den er tilgængelig, og skifter derefter automatisk til det 100 % globale Iridium-satellitnetværk, når der ikke længere er mobil eller Wi-Fi rækkevidde.

For at holde alle venner og familie opdateret på en rejse understøtter den nye Messenger-ledsager-app gruppechats med venner og familie, selv dem uden inReach-enheder. Brugere kan fortsætte samtaler i appen derhjemme ved hjælp af deres Wi-Fi eller mobilforbindelse uden at skulle ændre indstillinger.

inReach Messenger fungerer som en fuldt funktionel, selvstændig enhed og kræver ikke en mobiltelefon. Brugere kan tjekke ind for nemt at underrette kontakter om deres rejseforløb, sende placeringsopdateringer, starte eller stoppe sporing og erklære en SOS direkte fra enheden.

Den er der, når du har mest brug for den

Takket være en dedikeret SOS-knap på inReach Messenger kan brugere hurtigt erklære en SOS, hvis der skulle opstå en nødsituation. Når en SOS er erklæret, sender inReach Messenger en nødbesked til IERCC, et 24/7 Garmin-bemandet professionelt nødberedskabskoordineringscenter til responskoordinering. IERCC kan kommunikere med inReach Messenger-brugeren ud over at underrette den relevante søge- og redningsorganisation eller andre ressourcer. IERCC vil levere en bekræftelse på, at hjælpen er på vej og give opdateringer om status for indsatsen. IERCC kan også kontakte brugerens udpegede nødkontakter og vil fortsætte med at overvåge hændelsen, indtil den er løst.

Se også:  Garmin Fenix 7x Sapphire [TEST]: Det bedste ur der kan følge din træning

Ved at bruge Garmins nye “Sikkerhedsopladning”-funktion, hvis en brugers smartphone løber tør for batteri, kan brugeren blot forbinde inReach Messenger til deres smartphone for tilstrækkelig opladning til at sende brugerdefinerede tekstbeskeder fra Garmin Messenger-appen.

Se, hvad der sker, når en SOS udløses på en inReach-enhed:

Bygget til eventyr

inReach Messenger giver op til 28 dages batteritid med standardindstillinger. Den slagfaste inReach Messenger passer i din håndflade, måler kun 3,1″ x 2,5″ og vejer 114g. inReach Messenger er vandklassificeret til IPX7, og kan modstå vand op til 1 meter i op til 30 minutter.

For at forbedre ethvert eventyr kan inReach Messenger parres med mere end 80 kompatible Garmin-enheder, inklusive smartwatches, håndholdte, navigatorer og mere. Når den er parret med en kompatibel enhed, giver inReach Messenger brugere mulighed for at sende og modtage beskeder, dele deres placering, modtage smart-notifikationer og erklære et SOS fra den parrede enhed.

inReach Messenger repræsenterer den nyeste innovation i Garmins voksende familie af globale satellitkommunikationsenheder og er tilgængelig nu til en vejledende pris på 2.349 kroner.


TAGS
garmin
satellit

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S