Home » Wearable » Garmin Fenix 6 Pro [TEST]: Det bedste træningsur lige nu
Garmin Fenix 6 Pro [TEST]: Det bedste træningsur lige nu

Garmin Fenix 6 Pro [TEST]: Det bedste træningsur lige nu

Share

Med Fenix 6 Pro sætter Garmin på mange måder konkurrenterne til vægs – det er på en gang et imponerende smart-ur og et træningsur. Prisen er derefter

Da denne skribent kastede et blik på Garmin Fenix 6 Pro, var den første tanke, at nyheden var komplet unødvendig. Fenix 5, som har siddet på håndleddet i mere end et år nu, har fungeret fremragende og givet alle de funktioner, man overhovedet kan have brug for. 6’eren ligner forgængeren på mange punkter.

Godt nok er skærmopløsningen blevet bedre – men igen: Der er ingen problemer med skærmen på forgængeren. Med Fenix 5 er du godt kørende og behøver ikke skifte. Og dog: Hvis du vil have noget endnu bedre, ja, det bedste træningsur på markedet lige nu i prisklassen omkring de 6000 kroner, så er Fenix 6 Pro den nye mester.

Se også:  Nu kan du få et billigere Apple-ur - her er Apple Watch SE
Nem knap-navigering

Den 1,3” store skærm fungerer bare. Som med de forrige modeller er der ikke tale om en trykfølsom skærm. Det hele navigeres ret let ved hjælp af fem knapper på siden af uret. Knapperne sidder i en meget lille, men synlig forhøjning. Det ser rasende godt ud. Når du navigerer, foregår alt særdeles kvikt, og skærmens opløsning sikrer et meget flot og let læsbart billede.

Desuden er det nemt at tilslutte uret direkte til Wi-Fi, så det selv gennemfører opdateringer, ligesom du uden besvær henter de urskiver og andre features, du ønsker. Sæt en sportsgren i gang, og uret finder GPS og eventuelt tilbehør såsom watt-pedaler på cyklen eller pulsbælte om livet meget hurtigt. Hvis du da ikke bruger den indbyggede pulsmåler, der måler blodgennemstrømningen og udregner pulsen.

Se også:  Suunto 7 [TEST]: Sports-ur med elegance

Faktisk er denne funktion blevet så god, at du også kan bruge pulsmålingen under vand! Her kan du også måle blodets iltmætning – og i øvrigt få alle de data, som du også finder i andre gode smart- og sportsure.

Stort spring fremad

Skærmen, hastigheden og den uproblematiske funktion er et kæmpe spring fremad i forhold til de ure, man kunne købe for år tilbage og et stort hop fremad selv i forhold til det ellers så fremragende Fenix 5.

Garmin Fenix 6 Pro
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Ydelse
  • Pris
4.5

Summary

Testholdet mener:

Fenix 6 er nok markedets bedste træningsur lige nu. Den 1,3″ store skærm gengiver flot og reagerer lynhurtigt. Batteritiden er,uovertruffen, og der er en lang række fremragende funktioner.

Teknisk set

Garmin Fenix 6 Pro
Pris: 5899 kroner
Urglas: Safirkrystal
Urkrans: Titanium og rustfrit stål
Displaystørrelse: 1,3”
Opløsning: 260 x 260 px
Dimensioner: 47 x 47 x 14,7 mm
Vægt: 83 gram (urkasse)

TAGS
garmin
smartur
Ur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S