Home » GPS » Garmin Edge 810
Garmin Edge 810

Garmin Edge 810

Share

Fremragende cykelcomputer, der kan dele dine præstationer ud påFacebook og Twitter

Den nye Garmin Edge 810 er en af verdens bedste cykelcomputere og dens forgænger Edge 800 er da også den foretrukne blandt cykelentusiaster. Det 2,6” store trykfølsomme display kan nemlig skræddersys til at vise nærmest alt, hvad du vil.

Du bestemmer selv, hvor mange data, der skal vises, hvor de skal være på skærmen og hvad de skal dokumentere. Desuden kan du tilkøbe masser af udstyr – om kort tid kan du endda få noget så avanceret som wattmålere, så du kan se, hvor meget power du træder. Resultatet overføres naturligvis trådløst fra pedalerne!

Endvidere kan du tilkøbe (ca. 1000 kroner), kort som er helt identiske med de kort, der sidder i en Garmin bil-GPS. Så kan du få vist vej – dog ikke med en stemme, men med pile på et kort. Denne funktion kører helt perfekt, og det er let at finde vej uanset, om du er på landet eller indre by. Du kan skifte mellem kortvisning og de andre displaymuligheder – for eksempel højdekurve – ved at lade fingeren glide hen over skærmen som på en smartphone.

Se også:  Disse ure holder din løbe-motivation oppe

Det glider måske ikke lige så godt som på en smartphone – det gør ingen cykelcomputere. Til gengæld virker Garmin også om vinteren med en tyk handske på hånden.

Du kan via Bluetooth parre Garmin med din smartphone (iOS eller Android), og alle dine data lagres automatisk i Garmin Connect-app. Men du kan også dele din tur med alle venner på Facebook eller Twitter (eller på Garmin Connects hjemmeside), mens du cykler. Computeren sender data til din smartphone trådløst, og denne sender data videre til de sociale medier. Så kan vennerne se, hvor du er og tage ud for at møde dig. Denne feature plus alle de øvrige gør, at Garmin Edge 810 er den ubestridte konge blandt GPS-cykelcomputere.

Se også:  Disse ure holder din løbe-motivation oppe

Prisen er også i den høje ende – især, hvis du skal have detaljerede kort med. Kan du undvære det og nøjes med 2,2”-skærm, er den nye og mindre Edge 510 til 2400 kroner et godt alternativ.

[pt id=’2027128′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Vigtige plusser: Nok markedets bedste cykelcomputer – med GPS-funktion og deling på sociale medier. Batteri-tiden er op til 20 timer.”‘]

Vigtige plusser: Nok markedets bedste cykelcomputer - med GPS-funktion og deling på sociale medier. Batteri-tiden er op til 20 timer.


Garmin Edge 810
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
cykelcomputer
garmin
gps
social

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S