Home » Sundhed » Garmin Edge 1030 Plus [TEST]: Verdens vildeste cykelcomputer
Garmin Edge 1030 Plus [TEST]: Verdens vildeste cykelcomputer

Garmin Edge 1030 Plus [TEST]: Verdens vildeste cykelcomputer

Share

Ingen over, ingen ved siden af. Den nye Garmin Edge 1030 Plus er den ultimative cykelcomputer. Den er spækket med features til entusiasten, men kan også vise vej ad snørklede stier og give forslag til ruter

Garmin har i årevis sat standarden for computere til cykelfolket. Det er efterhånden nogle år siden, at nogen har kunnet konkurrere med Garmin på dette punkt. Med den ret nye Edge 1030 Plus bliver alle bejlere sat grundigt til vægs. Vil du have det ultimative, er denne 124 gram tunge sag det rette valg – hvis du altså er parat til at ofre de små 5000 kr., den lille sag koster.

Så det hjælper at være mere end almindeligt cykelgal for at synes, det er en fed investering.

Se også:  Hvordan blev Garmin ramt af ransomware? - svaret er overraskende

Edge 1030 Plus er kostbar, men den giver også meget for pengene. For computeren kan også være nyttig på en ganske almindelig cykelferie i Danmark eller andre lande. Navigationsdelen er nemlig enestående, meget præcis og ikke mindst hurtig.

Således kan den ikke blot vise, hvilke veje, du skal vælge, for at nå din destination. Den kan også foreslå ture og træning baseret på din nuværende træningstilstand. Denne del tager det naturligvis lidt tid med, før Garmin-enheden har lært dig at kende og turideerne er gode. Men dygtig er den altså. Under testen fandt Edge 1030 Plus ruter i nærområdet, som vi ikke selv havde fundet.

Også til spinning

Også indendørs træning, spinning, kan klares som på tidligere modeller, men der er langt flere features her. Desuden kan den lille computer naturligvis holde øje med dit pulsbælte, dine wattpedaler, eller hvad du nu måtte have tilsluttet som cykelentusiast. For os mere almindelige cyklister kan vi nævne, at det er rart at få besked om opkald og ikke mindst sms’er på enhedens skærm (hvis du ønsker det), så du kan se, at nu skal du til at vende hjemad, for maden venter.

Bruger du pulsmåler, kan computeren udføre alverdens beregninger, som viser din træningsindsats. Alt kan parres med app og pc.

Bruger du pulsmåler, kan computeren udføre alverdens beregninger, som viser din træningsindsats. Alt kan parres med app og pc.

Også når du kører almindeligt på cykel og blot tracker din fart, er det fine kort med indover. Du får både optiske og skrevne advarsler, der fortæller om et kommende skarpt sving, så du ikke ender i grøften, når du ligger helt nede i racerstyrets bøjler for at opnå perfekt aerodynamik – eller blot er uopmærksom …

TAGS
cykelcomputer
garmin
sport

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S