Home » Bilen » Garmin Dash Cam Mini [TEST]: Superkompakt bilkamera uden lir
Garmin Dash Cam Mini [TEST]: Superkompakt bilkamera uden lir

Garmin Dash Cam Mini [TEST]: Superkompakt bilkamera uden lir

Share

Flere og flere privatbiler har et bilkamera installeret. Garmins nye model, Dash Cam Mini, er simpelt, kompakt og renset for oversmarte funktioner, afslører testen

Et bilkamera i førerhusets forrude kan give større sikkerhed, hvis du kommer ud for et uheld. Eller også kan det bare bruges til at lave sjove optagelser af for eksempel en feriebiltur. Ude på vejene ser man flere og flere biler med denne ret nye type kameraer, der også kendes under navnet ”dash-kamera”.

Garmin har sluppet en ny model på gaden, bogstavelig talt. Det er den meget kompakte Dash Cam Mini. Den passer pænt ind bag bakspejlet på de fleste biler på sin nemme monteringsfod. Herfra udfører den stille, men pålideligt, sit arbejde med at optage full HD-videoer og gemme dem på et microSD-kort.

Se også:  AOD PRO Award 2021: ESET Business

Der er ingen berøringsskærm eller visning af nogen art. Du får en knap til at dæmpe lyd og en større knap til at gemme et afsnit af videoen, når den aktiveres. For at se videoer skal du bruge Wi-Fi. Ganske enkelt!

Mini optager i lavere opløsning end de fleste andre modeller i Garmins nuværende Dash Cam-serie, men du får stadig 1080p, så optagelserne er klare og skarpe. Selvom du må undvære HDR, er billedkvaliteten acceptabel for så lille et kamera. For eksempel er nummerplader tydeligt læsbare. I betragtning af størrelsen og prisen er det svært at klage.

Linsens vinkel på 140 grader dækker fuldt ud fra den ene side af bilen til den anden, hvilket giver en fuldstændig udsigt over vejen foran og lidt til hver side. Her er kamerapositionering central, og takket være Minis størrelse er det let at montere i midten af ​​forruden uden at forstyrre bakspejlet. Der er ikke noget batteri i Mini, men kameraet leveres med alt, hvad du skal bruge, for at få det i gang.

Se også:  Global politiindsats mod frygtet ransomware fører til adskillige anholdelser
Juster ind med en app

Med den gratis Garmin Drive-app kan du justere kameraet ind på din mobiltelefon. Du kan også bruge appen til at tilrette et par indstillinger, men generelt har du ikke brug for den. En anden funktion er mulighed for at konfigurere flere Garmin Dash Cams på en gang. På den måde kan du sætte en Mini på både for- og bagrude.

Garmin Dash Cam Mini
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4

Summary

Testholdet mener:

Med Garmin Dash Cam Mini får du kompakt design, nem montering og god video-kvalitet. Alle smarte features er skrællet bort, men kameraet passer også sig selv. Du må undvære skærm, GPS og andre hjælpefunktioner.

Teknisk set:

Garmin Dash Cam Mini
Opløsning: 1080p full HD
Vinkel: 140 grader
Vægt: 28,7 g
Størrelse: 31,3 x 53,3 x 29,3 mm
Hukommelse: 8-256 GB på microSDHC-kort
Hastighed: Op til 30 billeder/s
Pris: 1020 kr.

TAGS
bilkamera
garmin
sikkerhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S