Home » Smart hjem » Gardena smart Water Control [TEST]: Vanding på tid og efter behov
Gardena smart Water Control [TEST]: Vanding på tid  og efter behov

Gardena smart Water Control [TEST]: Vanding på tid og efter behov

Share

Med en smart vandkontrol er du sikker på, at din have bliver vandet, også selvom du ikke er hjemme.

Denne Water Control-enhed sikrer, at din have får tilstrækkeligt med vand, selv hvis du er bortrejst i længere tid. Du kan købe enheden som en pakkeløsning sammen med en gateway og en sensor-enhed til 3900 kroner, men vi har her testet den separate komponent til 1298 kroner.

Isætningen af enhedens tre AA-batterier voldte lidt hovedbrud, indtil vi fandt ud af, at batteriholderen ikke skal puttes ned i batterirummet, men i stedet placeres i batteridækslet. Formentlig for at sikre bedre tætning, men der trængte nu alligevel lidt fugtighed ind under testen. Gardena foreskriver også, at enheden tages ind om vinteren, og en indbygget alarm advarer dig, før temperaturen bliver for lav. Batteritiden er oplyst til at være 6 måneder, cirka en sæson. Tre små lysdioder angiver signalstyrke, vandingsstatus og batteristatus.

Programmér vandingstidspunkter

Water Control er i bund og grund en appstyret ventil, der indsættes mellem din udendørs vandhane og dine vandslanger, sprinklere osv. Du kan programmere op til seks vandingstidspunkter hver dag i ugen på mellem 1 minuts og 10 timers varighed. Du kan også åbne og lukke vandet direkte med en trykknap, hvis det skal gå hurtigt. Bruger du flere enheder, kan du tillige vælge, hvilke der skal vande og hvornår. Dermed kan du oprette individuelle vandingszoner, som kan passe til både nyttehave, fritidshus, villa og orangeri.

Her vil du også kunne få god nytte af smart Sensor. Water Control er også en god makker til Gardenas populære sprinkler og Micro Drip-udstyr og giver mange muligheder for programmeret og fjernstyret kunstvanding.

Når du installerer Water Control-enheden fra appen, kan du samtidig hente et hav af nyttige informationer og vejledning.

Appen spørger for eksempel om din havebevoksning, og du kan på den måde oprette en liste over de planter og træer, du har i din have og søge rådgivning i appens omfattende plantebibliotek, ligesom du får adgang til et fyldigt havemagasin. I det hele taget er Gardenas app en så uundværlig del af konceptet, at den udgør en helt grundlæggende komponent i sig selv.

 


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S