Home » TV » Gamle tv’er går i sort! AOD tester de nyeste modeller
Gamle tv’er går i sort! AOD tester de nyeste modeller

Gamle tv’er går i sort! AOD tester de nyeste modeller

Share

Dit gamle tv gå i sort, hvis det er koblet på det gamle antennesignal. Det er den perfekte anledning til at opgradere til et helt nyt og moderne tv. AOD tester tre af de nyeste modeller og guider til de bedste kup

For at gøre plads til bedre mobilforbindelser slukkes det gamle antenne-signal DVB-T-signal. Derfor er det slut tv fra den kilde. Er dit tv af ældre dato er du nødt til at gøre noget. Måske er det tid til opgradering. I det nye nummer af AOD tester vi tre af de stærkeste nyheder på markedet og guider samtidig til de bedste køb du kan gøre lige nu, hvis du kan klare dig med en af sidste års modeller.

Se også:  Mini-LED-tv kommer til Danmark i andet kvartal
Hvilket fitness-ur?

Er det Fitbit, Garmin, Amazfit eller Huawei, der skal sidde på dit håndled til sommer? Vi tjekker op på markedet for de fedeste fitness-ure i en test med fire af de mest interessante modeller lige nu.

De bedste gratis programmer og meget mere …

Du får også en guide til 10 gratis programmer, du simpelthen ikke kan leve uden samt en af test af de stærkeste 2-i-1-computere, en oversigt over hvad det koster dig, at opfylde dine krav til en bærbar pc og en hel masse andet i AOD 09/2020, der som altid byder på et væld af test, guides, artikler og nyheder om den mest spændende teknologi lige nu. Bladet kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk kommer i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner.

Se også:  Det ultimative sportshjem

 


TAGS
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S