Home » Gaming & Konsoller » Gamingstjernernes hemmelige våben
Gamingstjernernes hemmelige våben

Gamingstjernernes hemmelige våben

Share

Hvad enten du drømmer om en plads i e-sportseliten eller blot vil blive god til de populære onlinespil, så kræver det, at dit udstyr er i orden. Mangler du inspiration, så tjek her, hvad verdens bedste spillere går efter.

Spiludstyr skal levere hastighed, god lyd og præcision, men det er ikke nødvendigvis de samme mærker, som kan hjælpe dig til sejr i alle spil. Meget afhænger nemlig af, hvilket spil du har på skærmen. Nogle titler, for eksempel Counter Strike Global Offensive (herefter CS:GO), kræver en mus med få knapper, mens andre skal styres med mus, der har flere knapper på siderne.

Skal passe sammen

Dit valg af udstyr hænger også sammen med, hvad du ellers har. Et monster-grafikkort hjælper ikke meget, hvis din skærm ikke kan følge med, og selv om dit tastatur reagerer med det samme, vil du få klø, hvis dit headset ikke leverer knivskarp lyd, der afslører, at fjenderne er ved at snige sig ind på dig.

Se også:  Et spil om sikkerhed

Er du i tvivl om, hvad du skal gå efter, så læs med her, hvor vi løfter sløret for, hvilket udstyr de største gamingstjerner bruger. Det behøver ikke altid være det dyreste.

Tastatur

Rækken af knapper er noget af det mest justerbare i dit gamergrej. Ikke alene antallet af knapper, baglysets farvekombinationer og tasternes trykfølsomhed kan justeres i det uendelige. Alle professionelle spillere bruger mekaniske tastaturer, der koster mellem 600 og 1500 kroner. De holder til 70 millioner tastetryk, de giver et behageligere feedback med tilpas modstand, og du slipper for ghosting. Det vil sige situationer, hvor en hurtig indtastet kombination af taster ikke bliver registreret. Desuden kan du skifte de såkaldte switches; de små fjedre under tasterne, hvormed du opnår et hurtigere eller trægere tryk.

Se også:  Den nye Xbox bliver et grafikmonster - indmaden er afsløret

Det mest brugte tastatur blandt professionelle CS:GO-spillere er HyperX Alloy FPS. Tastaturet har en solid kvalitet, et kompakt design og mulighed for at skifte mellem tre forskellige serier af switches: Cherry MX Blue, Red og Brown. Blandt Overwatch-spillere er de mest populære tastaturer Steelseries 6Gv2 og Logitech G Pro. I Fornite-ligaen har amerikanske Ninja (alias Richard Tyler Blevins) for team Luminosity Gaming valgt det lyddæmpede Corsair K70 RGB MK.2 med Cherry MX Red.

Tastaturet kan justeres til perfektion. Det gælder også dette fra SteelSeries.

TAGS
Gaming
grafikkort. gamingheadset
pc konsol
udstyr

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S