Home » Bærbar computer » Gaminglaptop viser tænder
Gaminglaptop viser tænder

Gaminglaptop viser tænder

Share

MSi har sendt en ny laptop på gaden. Rettet mod spil og udstyret med dansk teknologi kan den ikke helt undgå at imponere redaktionen lidt

Det er ikke første gang, MSi har sendt en gaming-laptop på gaden, men denne laptop er en del anderledes end tidligere modeller, og forskellene ses, allerede når du pakker maskinen ud.

MSi GT780DX er nemlig udstyret med to danske produkter. Dels et højttalersystem fra Dynaudio, dels tastatur fra Steel-series, og det er dem, vi starter med at kigge på. Så snart vi havde fået fyret op under dyret, satte vi et par forskellige spil på, hvor lydsiden spillede en stor rolle. Spillene var blandt andet Need for Speed: Hot Pursuit, Battlefield 2, Medal of Honor og Crysis. De samme spil, vi også brugte til at benchmarke computeren med.

En imponerede lydside

Ikke alene var skærmen imponerende flot at kigge på – den lydkulisse, som spillene gav via det indbyggede højttalersystem, var ikke mindre end imponerende. Lyd i bærbare er godt nok blevet bedre gennem tiden, men den lyd, vi fik ud af denne laptop, var klart det bedste, vi endnu har oplevet fra et indbygget højttalersystem.

Se også:  Razer Blade 17 (2022) [TEST]: Vildbasse i behersket design

Tastaturet var ligeledes en dejlig overraskelse. Det er langtfra alle tastaturer på bærbare computere, der kan bruges i længere tid ad gangen. Men Steelseries’ tastatur var langt mere behageligt end et almindeligt tastatur. Vandringen var dejlig, og anslaget var, ligesom det skulle være.

Det eneste, vi har at klandre tastaturet for, var den lille funktion, som MSI har lagt ned, nemlig at tastaturet kan være trefarvet, skifte farve, pulsere og meget mere. Det var frustrerende og noget, vi klart godt kunne have undværet.

Smæk for skillingerne

Vi havde Fraps kørende, mens vi testede højttalerne, og fik helt generelt nogle meget flotte målinger.

Need for Speed klarede 60fps, hvilket er maksimum i dette spil, mens vi lå på mellem 120 og 180fps i Battlefield 2 og Medal of Honor. Crysis klarede sig dog knap så godt – i næsthøjeste grafikindstillinger lå vi på omkring 25fps, hvilket ikke ligefrem er imponerende. Men omvendt er Crysis kendt for at være et grafikkortdræberspil, og spillet så nu rimelig glidende ud. Men Fraps sladrede om et lavt fps-tal.

Se også:  HP Victus 16 [TEST]: Stilsikker gamer til fornuftig pris

Dernæst sendte vi laptoppen igennem 3DMark Vantage, PCMark Vantage og 3DMark 11. Den første benchmark tester computerens generelle evner til at håndtere spil, og her klarede den 10.722 3DMarks, hvilket er ret flot. PCMark Vantage tester computerens evner til at håndtere produktivitetsprogrammer, og her scorede laptoppen igen flot, 14.711 PCMarks blev det til, hvilket er i den meget flotte ende af skalaen.

Endelig sendte vi den igennem 3DMark 11, der primært tester computerens evne til at håndtere DirectX 11-baserede spil. Her var GT780DX ikke nær så imponerende – den kunne kun lige klare 2362 3DMarks, hvilket er fint, men absolut ikke imponerende. Generelt har vi dog været meget begejstrede for computeren, den generelle oplevelse var overvældende positiv.


MSi GT780DX
  • Batterilevetid
  • Skærm
  • Ydelse
  • Features
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Denne laptop er en glimrende gamingcomputer, den klarer sig generelt flot i vores test, om end både Crysis og 3DMark 11 ikke levner den mange chancer. Men den scorer højt på skærmen, højttalersystemet og tastaturet.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
gaming bærbar
MSI
SteelSeries

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S