Home » Gaming & Konsoller » Gaminghøjttalere med både lyd og lys
Gaminghøjttalere med både lyd og lys

Gaminghøjttalere med både lyd og lys

Share

Gaming-lækkerier fra Logitech synkroniserer lys og lyd, mens du gamer på computeren

Tilhører du den store gruppe af unge og voksne, der nyder at game med din computer, så byder Logitech på nye gaming-lækkerier.

For det første lancerer Logitechs underbrand Logitech G de første gaminghøjttalere med avanceret Logitech G LIGHTSYNC, som er en teknologi, der sørger for at synkronisere lys og du, mens du gamer på computeren. De nye højttalere hedder G560 PC Gaming Speakers og leverer god lyd til musik, spil mm. med 240 Watts Peak/120 Watts RMS power, og der er også 3D lyd med DTS:X® Ultra 1.0 in-game positional audio. Via Logitech Easy-Switch-teknologi, kan du hurtigt skifte mellem fire enheder såsom din computer, tablet, smartphone mm., så du f.eks. kan lytte til musik på din telefon, mens du gamer på din pc.

Se også:  Trust GXT865 Asta [TEST]: Glimrende gaming-tastatur til god pris

Derudover lancerer Logitech G også et nyt tastatur ved navn Logitech G513 med RGB-belysning og LIGHTSYNC support ligesom de nye højttalere. Tastaturet giver dig et valg mellem to eksklusive Logitech G Romer-G mekaniske tasteknapper, Romer-G Tactile og Romer-G Linear. Tactile versionen er rettet mod dem, der foretrækker meget direkte feedback, mens Linear versionen giver et mere jævnt tastetryk. Tasterne reagerer lynhurtigt, og har et let og stilrent design samt håndledsstøtte, så du kan game i timevis.

Logitech G513 mekanisk tastatur

 “Vores mål med de to nye produkter var at komplementere vores G502, verdens bedst sælgende gamingmus.”, fortæller Ujesh Desai, Vice President og general manager hos Logitech Gaming. ”LIGHTSYNC teknologi gør os i stand til at tilføje en helt ny dimension. Synkroniseringen af den kraftfulde audio og RGB-belysningen tager gamingoplevelsen til helt nye højder. Hvis du allerede ejer en G502 mus, vil det nye G513 tastatur og G560 højtalerne med LIGHTSYNC være en komplet fuldendelse af din desktop, og kombinationen af produkterne vil skabe en intens gaming oplevelse.”

Pris og tilgængelighed

Både Logitech G560-højtalerne og det mekaniske G513 gamingtastatur er tilgængeligt i starten af april til en vejledende udsalgspris på henholdsvis 2099 og 1299 kr.


TAGS
gaming tastatur
gaming-højttaler
lightsync
Logitech G

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S