Home » Gaming & Konsoller » Astro A50 [TEST]: Et gamingheadset i særklasse
Astro A50 [TEST]: Et gamingheadset i særklasse

Astro A50 [TEST]: Et gamingheadset i særklasse

Share

Med blandt andet egen ladestation og funktioner til overflod imponerer det futuristiske gamingheadset Astro A50. Lyden er præcis og dynamisk. Der er masser af punch og power i spillene.

Alene standeren, der også fungerer som lader og desuden holder den trådløse kontakt med headsettet, giver en indikation af, at du her har noget helt specielt. Og det er gamingheadsettet Astro A50 bestemt.

Sættet bliver opladet i basestationen, som kan tilsluttes med mini-jack, USB eller endda optisk digitalt. Det sidste er især en fordel ved for eksempel spillekonsollen PlayStation. Sættet er også kompatibelt med Mac-computere foruden pc’er, naturligvis.

Selvom A50 ser avanceret ud, er headsettet ret enkelt at anvende. Placer det i laderen, og lad det op. Herefter kvitter A50 med op til 15 timers batteritid. Slut det kabel til, som matcher den enhed, du vil tilslutte i laderen, og du er kørende. Vi har med kabler benyttet en USB-forbindelse, og så snart du tager sættet ud af laderen, er der trådløs forbindelse.

Se også:  Så dyrt er det i strøm at være gamer – den høje pris rammer hårdt

På selve hovedtelefonen kan du trykke dig gennem forskellige indstillinger, som vises på et display på forsiden af ladestationen. Hvis du vil skrue op og ned for lyden, sker det med en drejeknap i bunden af højre ørekop. Det er en lavpraktisk og ekstrem lækker løsning, der betyder, at du hurtigt kan finde niveauet uden at skulle flytte hånden fra tastaturet i for lang tid.

Du kan justere alle detaljer med et avanceret program: Astro Command Center. Her kan du opbygge forskellige standardindstillinger, som du kan gemme og bruge automatisk på de tre forudstillinger, headsettet tillader, med de føromtalte knapper. Du kan også vælge mellem forskellige input, hvis du har flere enheder tilsluttet.

Se også:  Her kan du se CS:GO Major: Stor turnering rykker fra TV2 til dansk streamers kanal

Mikrofonen klappes let ned og i position, når den skal bruges, og slås fra, som den bør, når du flipper den op igen.

TAGS
Astro
Gaming
Gaming-headset
Headset
hovedtelefon
trådløst headset

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S