Home » Stationær computer » Gaming-pc til det hele
Gaming-pc til det hele

Gaming-pc til det hele

Share

Acer M7711 er en super gaming-pc, men et dyrt alternativ til spillekonsollerne

Ok, her er ikke tale om en boksekamp over 12 omgange. Men skal du vælge en pc frem for en spillekonsol, så er det nødvendigt at kigge på mange parametre – og de 12 omgange i ringen er hurtigt gået!

Med en pris på 7.000 kroner er spillecomputeren mange gange dyrere end den nærmeste konsol. Og kigger vi på grafikken, så er den ikke bedre, end den du finder i en Xbox 360 eller en Playstation 3. Og så alligevel. For kører du via en pc-skærm, kan du køre i højere opløsning. Problemet er blot, at det ofte vil stille så store krav til maskinen, at den ikke kan følge med. Eller at spillet slet ikke er lavet i så høj opløsning.

Se også:  Acers prisvenlige 4K-projektor kan stå helt tæt på væggen

Med pc’en kan du i høj grad selv bestemme opløsning og detaljeringsgrad. Det kan du ikke i samme grad på konsollerne – til gengæld kører de automatisk det maksimale og kan (som regel) køre det uden problemer.

Målt som ren spillemaskine er Acers M7711 en perle. Den giver rigtigt meget pc for pengene. Ikke mindst et ATI Radeon HD4850 grafikkort og en heftig Intel Core 2 Quad core processor. Det betyder, at det ikke kun er gaming, den er hurtig til. Den er også hurtig, når du for eksempel skal redigere din pixeltunge billeder, surfe på nettet og så videre.

Målt som ren spillecomputer er den også god. Kør selv heftige spil i Full HD-opløsning, og du ser sjældent Acer hakke i billedet. Lyden er også rigtig god med masser af punch, hvis du har et godt lydanlæg.
Der er kortlæser og indgange til for eksempel joystick i en skuffe, der kan vippes op på toppen. På fronten finder du plads til ekstra harddiske og et ekstra drev.

Se også:  OLED-skærm og stærk grafik i Acers slanke gaming-pc

Konklusion

Acers gaming-pc er en perle til prisen – målt op mod mange konkurrenter. Målt som ren spillemaskine op mod spillekonsollerne kommer den til kort. Ikke i ydelse og muligheder, men alene på grund af prisen.
Du skal vælge gaming-pc’en, hvis du vil have en pc og en spillekonsol i ét så at sige. Målt i ren pris/ydelse er gaming-pc’en for dyr. Også selv om denne Acer faktisk giver rigtig god valuta for pengene!


Acer M7711
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Acer
Playstation 3
Spillekonsol
Xbox 360

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S