Home » Gaming & Konsoller » Gaming? – Så skal du have det bedste udstyr
Gaming? – Så skal du have det bedste udstyr

Gaming? – Så skal du have det bedste udstyr

Share

Hvad enten du spiller for sjov eller virkelig går op i gaming, så skal du have det bedste udstyr – så oplevelsen bliver ekstra god, og så du kan tvære dine modstandere ud. Vi giver dig en masse bud på godt grej – og hvilke spil udstyret især passer til

Razer Naga: Giver forspring

Til den seriøse gamer, der leder efter den gode mus med masser af genvejstaster. Razer Naga er nem at spotte i mængden af gamermus, da den er udstyret med hele 17 knapper, hvoraf 12 sidder på venstre side.

Razer Naga er specielt designet til de store onlinespil, såsom World of Warcraft, hvor man har mange funktioner at holde styr på. Musens nummererede taster i siden kan programmeres til forskellige funktioner i spillet, så du for eksempel ikke skal bruge længere tid på at rode rundt i dit inventory for at finde den rette eliksir.

Musen har en teflonbund, så den kører let og elegant over alle overflader, mens den kan indstilles mellem 100 og 5.600 dpi, hvilket gør Razer Naga til en både langsom og ekstremt hurtig mus. På minussiden bør det nævnes, at du ikke kan indstille musens dpi, mens du spiller.

Vi har set Razer Naga på nettet til priser mellem 519 og 920 kr., alt afhængig af om du ønsker standard- eller eliteudgaven.

Pris: 520 kroner (standardudgaven)
www.razerzone.com

[pt id=’2021871′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Du kommer ikke til at mangle programmerbare knapper.”‘]

Du kommer ikke til at mangle programmerbare knapper.

Logitech Performance mX: En mus til det hele

Leder du efter en mus, der ikke er så overvældende spækket med knapper og features, er Logitechs Performance mX et godt bud. Denne alsidige mus kan anbefales til almindelig kontorbrug og til strategispil, men det begynder at knibe, hvis du foretrækker onlinerollespil eller førstepersons-skydespil, som kræver ultrakort reaktionstid.

Denne trådløse mus emmer af stilrent design, og den er strippet for nørdede features. Tag dog ikke fejl: Den kan sagtens bruges til gaming. For musens bund er lavet af materiale, der gør, at den kan køre gnidningsfrit over alle overflader, inklusive glas, uden at du mister hverken forbindelse eller respons.

Du kan indstille dpi-mængden inde i en menu på dit skrivebord, men da dette ikke er en decideret gamingmus, kan du ikke lave indstillingerne inde i spillet, ligesom du heller ikke kan programmere knapperne til at være genvejstaster.

Pris: 600 kroner
www.logitech.com

[pt id=’2021877′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Performance-musen har et meget håndvenligt design.”‘]

Performance-musen har et meget håndvenligt design.

Star Wars: The Old RepublicEt godt spil til din mus

Biowares episke onlinerollespil kan varmt anbefales til dig, der ønsker et alternativ til WoW. The Old Republic foregår i Star Wars-universet i tiden før Imperiets allestedsnærværende dominans.

Du vælger din figurs klasse, styrke, udseende og egenskaber, hvorefter du begiver dig på eventyr sammen med de mange andre gamere, du deler universet med. Tag på missioner sammen med venner, nye som gamle, hvor I som fællesskab supplerer hinanden i kampen mod jeres fælles fjender – fra små kampe til storslåede slag.

Som ved andre lignende onlinerollespil har du et væld af valgmuligheder, der former din figur, mens du skal holde styr på omfattende egenskaber samt inventory. Spillet kan med fordel opleves med et dedikeret gamertastatur og gamermus, men mindre kan også gøre det.

Pris: 300 kroner
www.swtor.com

[pt id=’2021878′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Spillet foregår i det legendariske Star Wars-univers.”‘]

Spillet foregår i det legendariske Star Wars-univers.

Call of Duty: Modern Warfare 3Et godt spil der udnytter dit keyboard

Dette krigsspil fra Activision-Blizzard blev solgt i mere end 6,5 millioner eksemplarer i de første 24 timer efter lanceringen, og den omfattende online-multiplayerdel har fanget gamere verden over.

Her kan du vælge imellem en række game-modes, der omfatter traditionelle alle mod alle og teambaserede kampe. En række nye features er ligeledes blevet introduceret, såsom Confirm the Kill, hvor du skal samle hundetegn fra nedskudte modstandere. Samtidig har udviklerne lavet en avanceret form for capture the flag med Team Defender, hvor det handler om at holde fanen, så ens holdkammerater tjener dobbelt så mange point på deres ”kills”. Activision-Blizzard har ydermere fjernet den kontroversielle Kill Streak-feature, der gav særlige fordele, hvis man nåede et vist antal kills i træk.

Se også:  It-producenter kan fortsætte jublen – ny trend holder ved

Pris: 350 kroner
www.callofduty.com

[pt id=’2021879′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Et af de mest realistiske og medrivende spil i en krigszone.”‘]

Et af de mest realistiske og medrivende spil i en krigszone.

Logitech Gaming Keyboard G105Står godt fast

Tastaturet er specielt udviklet til Modern Warfare 3, men det betyder i virkeligheden ikke det store, eftersom det blot har et militærdesign, der passer til udseendet og stemningen i det populære skydespil.

Tastaturet er stort, robust og forholdsvis tungt, så det ikke rykker sig så let, når du hamrer løs på tasterne i kampens hede. Tasterne udsender et armygrønt lys, så du kan se, hvad du trykker på i mørket. Der er seks G-taster, som kan programmeres i selve spillet, så du kan tildele dem op til tre funktioner pr. tast på farten. Og ja, du kan få keyboards, som tilbyder over 50 macro-indstillinger, men har du brug for det? En række F-taster tjener som medieknapper, så du nemt og hurtigt kan bladre i musik, replays eller justere lyden.

G105 er ikke forbeholdt førstepersons-skydespil. Det kan sagtens anvendes til strategispil og onlinerollespil. Det har en vejledende udsalgspris på kr. 549.

Pris: 549 kroner
www.logitech.com

[pt id=’2021880′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Her får du tilpas mange programmerbare taster.”‘]

Her får du tilpas mange programmerbare taster.

Saitek Cyborg V.7Den helt rigtige stemning

Leder du efter et gamingkeyboard med stort G, er Saiteks meget science fiction-agtige keyboard Cyborg V.7 ikke et dårligt valg. Det nærmest skriger af hardcoregaming med sit kantede design, forskelligt farvede taster og macro-knapper i både venstre og højre side.

Saitek har gjort meget ud af programmeringen af taster. Der er 12 macro-knapper, men der medfølger også et dedikeret program, så du kan kode dine ordrer, gemme dem og tildele dem til de ønskede taster. Det kan måske virke forvirrende i starten, men du lærer det hurtigt. Desværre kan du ikke foretage macro-indstillinger, når spillet først er i gang.

Keyboardets taster kan lyse grønt, rødt eller gult. Du kan få WASD-tasterne til at lyse en anden farve end de øvrige, hvilket hjælper dig med at finde styretasterne hurtigere.

Pris: 600 kroner
www.cyborggaming.com

[pt id=’2021881′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Styretasterne WASD har sin egen farve.”‘]

Styretasterne WASD har sin egen farve.

SteelSeries 7HSidder rart på hovedet

Danske SteelSeries er verdenskendt for sit professionelle gamingudstyr, og det bruges i turneringer på hele kloden. Dette headset er et glimrende valg, når det kommer til lyd og kommunikation i spil.

Designet emmer måske en smule af billig plastic, og det er lidt kedeligt at se på, hvis man som hardcore gamer er vant til de kulørte headsets. Ikke desto mindre er 7H en let sag at have på hovedet, da det vejer under 500 gram, og hovedtelefonerne har en blød skumgummikant. Du får også en mikrofon, der kan trækkes ud af venstre hovedtelefon, og det en meter lange kabel kan forlænges to meter.

Lyden er præcision, så du kan høre fjendens position. Samtidig kan du kommunikere med dine holdkammerater uden problemer – stemmer går klart og tydeligt igennem, og 7H er i stand til at holde det meste baggrundsstøj ude.

Pris: 650 kroner
www.steelseries.com

[pt id=’2021882′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Godt polstrede så lyde udefra ikke forstyrrer spiloplevelsen.”‘]

Godt polstrede, så lyde udefra ikke forstyrrer spiloplevelsen.

Turtle Beach Ear Force Z6ADyrt men virkelig godt

Er du villig til at ofre lidt ekstra på dit headset, er Turtle Beach Ear Force Z6A et godt køb. Her har producenten haft fokus på den gode lydoplevelse, og Ear Force Z6A understøtter 5.1 surroundsound, og der er indbygget forstærker og subwoofer i headsettet.

Designet udstråler gaming med de forskellige farver, og de to store ”ørebøffer” med skumgummikant indkapsler dine ører fint.

Fordi Ear Force Z6A har indbygget subwoofer og forstærker, skal du både tilslutte headsettet med USB-kabel og 3,5 mm mini-jackstik, hvis du vil tale med vennerne. Du får til gengæld en sublim surroundsound, der tager spiloplevelsen til et nyt niveau, når du spiller dine episke skydespil, der leverer masser af bulder, brag og kugler, som flyver rundt om ørerne.

Se også:  Razer Book 13 [TEST]: Kompakt kontormaskine med gaming-gener

Samtidig kan du kommunikere klart og tydeligt med holdkammeraterne, og du kan høre, hvad de siger til trods for højlydte eksplosioner.

Pris: 1.000 kroner
www.turtlebeach.com

[pt id=’2021883′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Du kan nemt regulere lyden på dette fine headset.”‘]

Du kan nemt regulere lyden på dette fine headset.

Battlefield 3Et godt spil til dit headset

Slagmarken har sjældent været mere realistisk og intens end i Battlefield 3. Spillet fokuserer både på singleplayer- og multiplayerkampagner, hvor du er del af et større hold U.S. Marines, der kæmper i krigszoner som Teheran, Paris og New York. Kæmp med alt fra rifler til kampfly, og mærk intensiteten gennem hvirvlende kugler, eksplosioner og rumlende flymotorer.

Spillets multiplayerdel er legendarisk for sin rollefordeling og måden, infanterister skal samarbejde på med rekognosceringsenheder, skytter og ingeniører, så du ikke kun kan angribe fjendens stillinger, men også heale dine kammerater og sprænge fjendtlige køretøjer i luften. Der er ligeledes en bred vifte af muligheder for at spille multiplayer, hvor dit hold enten påtager sig en mission i kamp med et rivaliserende team, eller holdene kan nøjes med en god gammeldags ”team deathmatch”.

Pris: 300 kroner
www.battlefield.com/battlefield3

[pt id=’2021884′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Du er bag det potente våben mens tropperne rykker frem.”‘]

Du er bag det potente våben, mens tropperne rykker frem.

Need for Speed: Shift 2 UnleashedEt godt spil til dine rat og pedaler

Et af de mest realistiske kørespil til pc, der kan udnytte dine indkøbte rat og pedaler. I Shift 2 Unleashed er der fokus på realistisk fysik, begavede modstandere og racerkarriere, hvor du kommer bag rattet i nogle af verdens førende bilmærker, mens du kæmper dig vej mod sejrspodiet i GT3 European Champions.

Shift 2 Unleashed er en racersimulation og ikke en arkaderacer, hvilket stiller store krav til tålmodigheden, da du ikke kan tage et 90-graders sving med 120 i timen. Dog garanteres det, at du får en adrenalinpumpende raceroplevelse, og det kan du takke den heftige lydside og den flotte grafik for.

Spillet minder om Forza Motorsport og Gran Turismo-serien, og det byder på et væld af indstillinger til bilerne, der er replikaer af autentiske bilmærker, ligesom du giver den gas på virkelige racerbaner.

Pris: 250 kroner
www.needforspeed.com/shift2unleashed

[pt id=’2021885′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Need for Speed er en ægte racersimulator på ”ægte” baner.”‘]

Need for Speed er en ægte racersimulator på ”ægte” baner.

Logitech G27 Racing Wheel Når kun det bedste er o.k.

Denne klods af plastic, læder og metal tilhører high end-klassen inden for racerudstyr til computere. Logitech har skabt en vinder, men det vil koste dig en del at få den hjem i stuen, desværre.

Designet på G27 Racing Wheel er som taget ud af en Nascar- eller Touring-car. Rattet er beklædt med 28 cm sort læder med åndehuller, der gør, at du kan svede, uden at rattet glider ud af hånden på dig – selv når det ryster voldsomt, mens du glider gennem et U-sving. Samtidig har du en gearstang med gummitop, der kan lave seks gearskift, og speeder, bremse og kobling er lavet af stål.

Rattet og gearstangen kan monteres på dit bord, så det ikke skrider, mens pedalsoklen har tænder underneden, så den står fast på gulvtæppe og hårdt gulv.

Pris: 2.300 kroner
www.logitech.com

[pt id=’2021886′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Der er sort læder med åndehuller på rattet.”‘]

Der er sort læder med åndehuller på rattet.

Thrustmaster Ferrari GT ExperienceFedt udstyr der holder til lidt af hvert

Det prisrimelige Ferrari GT Experience giver dig mulighed for at spille dine bilspil med Ferrari-licenseret rat og pedaler. Producenten, Thrustmaster, er berømt for at skabe spiludstyr i solidt materiale, der kan holde til lidt af hvert i flere år.

Ferrari GT Experience er lavet af robust plastic med gummigreb på siderne, hvor du normalt holder på et rat. Der medfølger ikke en gearstang, men du skifter gear på vippekontakter, der er monteret bag rattet. Pedalerne er også af robust, men let plastic. Her finder du to pedaler: en bremse og en speeder. Alt sammen kan forbindes via USB-kabel til din computer.

Når du bliver udsat for uheld i dine bilspil, såsom kollision med andre biler, giver rattet et ryst, der gør spiloplevelsen mere realistisk, og der er god modstand i rattet, når du drejer på det, mens du håndterer sving med 90 km/t.

Dog er Ferrari GT Experience blevet kritiseret for at give for megen modstand, når du drejer mere end 25 procent til siderne, og samtidig er det bedst at købe udstyret, hvis din computer befinder sig i et værelse med hårdt gulv, såsom trægulv eller fliser, da pedalerne ellers skrider væk under dig.

Pris: 400 kroner
www.thrustmaster.com

[pt id=’2021887′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Her er din chance for selv at sidde bag rattet i en Ferrari.”‘]

Her er din chance for selv at sidde bag rattet i en Ferrari.


TAGS
Battlefield 3
Call of Duty
gamingkeyboard
Logitech
need for speed
Racing Wheel
Razer
Saitek Cyborg
Star Wars: The Old Republic
SteelSeries
Thrustmaster Ferrari GT Experience
Turtle Beach

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S