Home » Bærbar computer » Gaming pc’er [STORTEST]: Gaming for fuldt skrald
Gaming pc’er [STORTEST]: Gaming for fuldt skrald

Gaming pc’er [STORTEST]: Gaming for fuldt skrald

Share

Kan du kun nyde gaming, når hardwaren ikke sætter nogen grænser overhovedet? Og forlanger du en bærbar gaming pc, som også er perfekt til dine andre oplevelser og opgaver, så som video- og grafikredigering? Så er du landet midt i en test af gaming pc’er, du bare må have læst!

Mange bærbare computere har tilstrækkelig med processorkraft til at trække de fleste seriøse spil. Men har du drømme om at blive en endnu stærkere gamer, og vil du aldrig gå ned på udstyret, så skal du op i den klasse gaming-pc’er, som vi tester her.

Det er gaming pc’er, der giver fuldt skrald.

Her er ikke noget, der hakker. Du kommer ikke for sent med dine aktioner, fordi computeren ikke kan følge med, og du får det fulde udbytte af de lækre grafiske scenarier, som moderne computerspil excellerer i.

Se også:  Den komplette guide: Byg din egen pc

Desuden har du den undskyldning for at købe en vild gaming-bærbar, at den også kan bruges til mere seriøse opgaver. For med kraftige processorer, hurtige grafikkort og masser af hukommelse er den lynhurtig og oplagt til billedbehandling, videoredigering eller noget tredje, som kræver mange processormuskler.

Gaming pc’er med personlighed

Bærbare computere rettet mod gaming er i dag så stærke, at de sagtens kan konkurrere med tilsvarende stationære pc’er. Men prisen for dette er høj vægt og stort kabinetvolumen, som det fremgår af sammenligningen her på siden. Oven i den angivne vægt kommer en særdeles stor og halvtung strømforsyning. Det skal du kunne leve med.

Se også:  Apple 13” MacBook Pro M1 [TEST]: Meget Mac for pengene
Gaming-pc’er er i mange tilfælde noget af en visuel oplevelse

Her taler vi ikke nordisk spelt-minimalisme, men krasse effekter i form af opulent design, lysende, dæmoniske logoer, lyseffekter og farverige tastaturer. Det skaber ligesom den rette stemning, men noget af balladen kan også have praktiske funktioner.

Lyset på tastaturet kan farvetilpasses, så du nemmere kan finde præcis de taster, du skal bruge i et bestemt spil. Når du gamer, er det nemlig vigtigt at kunne holde fokus på skærmen og bruge sit perifere syn til at ramme de rigtige taster.

Der er en slående lighed mellem de seks deltagere

De har eksakt den samme processor fra Intel, og grafikkortvalget er i alle tilfælde faldet på Nvidias GTX-model, blot i lidt forskellige varianter.

TAGS
Bærbar computer
Farvede og lysende taster
gaming pc
kvalitetskomponenter

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S